Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUBLIKA ODLUČILA, FAVORITI ŽIRIJA NE IDU DALJE

Mateo Ravlija i Nina Kraljić prvi finalisti showa Supertalent

supertalent
Nova TV
06.11.2009.
u 23:21

Nina Kraljić se, zbog izjednačenog broja glasova, za ulazak u finale borila s plesnom skupinom Lana nakon čega je žiri odlučio da dalje ide 17-godišnja Lipovljanka izvanrednog glasa.

Prva polufinalna emisija uživo showa “Supertalent” donijela je i prva dva finalista, Matea Ravliju i Ninu Kraljić koji su dobili najviše glasova publike. Iako je po komentarima žirija Mateo podbacio svojom izvedbom pjesme “The Power of Love” Celine Dion, gledatelji su očito mislili drugačije, a Nina Badrić, koju 13-godišnji Riječanin ovoga puta nije “dirnuo”, poručila mu je da od njega u slijedećoj emisiji očekuju da briljira.

Nina Kraljić se pak, zbog izjednačenog broja glasova, za ulazak u finale borila s plesnom skupinom Lana nakon čega je žiri odlučio da dalje ide 17-godišnja Lipovljanka izvanrednog glasa. Dubravko Merlić i Nina Badrić izrazili su žaljenje što u finale nisu prošli plesači okupljeni u skupini Flashdance unit, a Nina je posebno bila oduševljena i nastupom Borisa Morovića, imitatora Michaela Jacksona, kojemu je rekla da je bio barem pet puta bolji nego na audicijama.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
09:47 07.11.2009.

Neke bolje pjevaju nego profesionalke .

NI
Nik
21:06 08.11.2009.

Sorry Mateo, ali Nina je ipak nedostižna za tebe. Nisi baš odabrao pjesmu koju bi mogao odpjevati za polufinale. Mislim da Nina zaslužuje pobjedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije