Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARLETA JE USPJELA

Matea Hohnjec udaje se za bogatog Arapina u Dubaiju

matea hohnjec
pixsell
04.01.2011.
u 22:09

Dok njezin budući suprug zarađuje novac, 22-godišnja Matea dane provodi ljenčareći i družeći se s Hrvatima i Srbima koji tamo žive.

Matea Hohnjec, mlađa sestra manekenke Stefany Hohnjec, planira vjenčanje s bogatim Arapinom zbog kojega je nedavno preselila u Dubai. Par već neko vrijeme ondje zajedno živi u luksuznoj vili, a Matea, kako prenosi InMagazin, želi raskošnu svadbu.

Starleta i bogati poduzetnik upoznali su se na jednom domaćem teniskom turniru. Dok njezin budući suprug zarađuje novac, 22-godišnja Matea dane provodi ljenčareći i družeći se s Hrvatima i Srbima koji tamo žive. Nedavno su joj u posjeti bile i dvije godine starija sestra Stefany i prijateljica Dvina Meler.

Mlađa sestra Hohnjec poručila je kako se ne namjerava vratiti u Hrvatsku jer je u Dubaiju presretna i zadovoljna.

Komentara 41

OB
-obrisani-
17:52 05.01.2011.

zar ima u Dubaiu Srba i Hrvata ?

Avatar dovidovic
dovidovic
21:01 05.01.2011.

Hoće se pomuslimaniti prije ili poslije vjenčanja? Bljak

EU
eugenie
10:51 05.01.2011.

nema mukte ručaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije