Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretni su

Mate Rimac se zaručio i objavio fotku s budućom suprugom koja je nastala prije 15 godina

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
30.07.2020.
u 10:13

Uz fotografiju na kojoj se sjaji Katarinin prsten,  objavio je još jednu koja je nastala prije 15 godina.

Poduzetnik te osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili, Mate Rimac na društvenim je mrežama objavio da se zaručio za dugogodišnju partnericu Katarinu Lovrić. Uz fotografiju na kojoj se sjaji Katarinin prsten,  objavio je još jednu koja je nastala prije 15 godina. 

Foto: Daniel Pavlić

"Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali – sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle" napisao je presretni poduzetnik. Čestitke su se odmah nakon objave počele nizati u komentarima. 

Inače, Katarina kao i Mate dolaze iz Livna u Bosni i Hercegovini. Studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije