Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mate Bulić zapjevao u srcu Zagreba i najavio koncertnu turneju!

Mate Bulić
Foto: Goran Berović
1/3
09.12.2019.
u 14:45

U odličnoj atmosferi i pravoj maloj fešti uz voditelja Dalibora Petka Mate je službeno najavio veliku dvoransku turneju 'Ja sam na vas ponosan'

Miljenik publike i kako ga vole nazivati, čovjek iz naroda, Mate Bulić ove je subote uz podršku djevojaka iz zavičajnog kluba hercegovačkih studenata upriličio adventsko druženje u srcu Zagreba. Ispred 'Nove ploče' u Bogovićevoj brojni obožavatelji, kolege i prijatelji uživali su u domaćim delicijama iz Matinog kraja, a prije svega u pjesmi - Mate je uz pratnju tamburaškog sastava Druga strana izveo 'Moja Hercegovina', 'Domu mom' i trenutni veliki hit 'Ja sam na te ponosan' u kojem mu se pridružio i Frano Pehar, koji će ga zajedno s Tarapana bandom pratiti na sva tri koncerta.

Foto: Goran Berović

U odličnoj atmosferi i pravoj maloj fešti uz voditelja Dalibora Petka Mate je službeno najavio veliku dvoransku turneju 'Ja sam na vas ponosan' kojom će obići Split (20.02. Spaladium Arena), Osijek (22.02. Gradski vrt) i Zagreb (29.02. dvorana Dražena Petrovića), u kojem će na najljepši način, uz završetak ove dugoočekivane turneje, proslaviti i svoj 63. rođendan!

Ulaznice su u prodaji na eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije