Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masterchef hrvatska

Masterchef: Od amatera 
s kuhačom do vrhunskog šefa kuhinje

masterchef
05.12.2010.
u 09:00

Umjesto Farme, na proljeće u program Nove TV stiže kulinarski show koji u svijetu ruši rekorde gledanosti

Programom Nove TV uskoro će se širiti najfiniji miomirisi koji će topiti i najzahtjevnija nepca, a gledatelje mahom pretvarati u gurmane. Po uzoru na Veliku Britaniju, Australiju, SAD, Novi Zeland, Grčku i Njemačku i gledatelji u Hrvatskoj imat će priliku gledati i sudjelovati u show “MasterChef”, jedinstvenoj TV kuhinji u kojoj je cilj strašću i znanjem običnu pripremu jela pretočiti u umjetnost spravljanja hrane, a kuharske amatere pretvoriti u zvijezde restorana.

Svi sladokusci koji imaju talent i ljubav prema hrani te teže savršenstvu i osobnom rastu mogu se prijaviti za show Nove TV u kojem će dobiti priliku vještinu kuhanja razviti u gastronomsku rapsodiju. Natjecatelji zabavne i napete emisije koja ruši rekorde gledanosti naći će se pred zahtjevnim zadacima u kojima su utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, a kreativnost i živci kandidata na velikom testu.

Dolazeći s raznim željama - otvaranje ekskluzivnog restorana, obiteljskoga hotelijerskog središta, ugodne kavane ili mirisne slastičarnice - hrvatski talenti sad mogu ostvariti svoje gastrosnove.

Show “MasterChef” inspirirao je milijune australskih obitelji da usavrše kulinarske vještine i natječu se za titulu kuharske zvijezde. Finale prve sezone - koje je prikazano prošle godine, kada je prvi australski MasterChef bila 38-godišnja informatičarka Julie Goodwin - gledalo je rekordnih 4,1 milijun Australaca te potaknulo njih osam tisuća da se druge godine prijave na natjecanje. Zbog popularnost showa prikazuju se jednako omiljeni celebrity i junior verzije.

Komentara 3

TM
trade_mark
09:35 27.12.2010.

hvala ti bože, ove godine ne moramo gledati farmu (napunjenu kretenima). ali me interesira kako će nova TV to produkcijski izvesti. vjerojatno će biti mlako i nedorečeno... šteta.

AP
alen puskaric
15:43 11.12.2010.

Smatram da će show biti gledan u velikom broju a ujedno će većini ljudi biti i poučan.Jedva čekam da započne show.Sretno natjecateljima

JO
Joannah
14:59 29.03.2011.

Katastrofa, muzika je da se ukakaš, kao da se radi o, u najmanju ruku, super herojima. A o izboru voditeljice da i ne govorim. Kak vani to odrade ležerno, kod nas sve izgleda uštogljeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije