Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put u Hrvatskoj

Massimo Savić održao koncert u avionu!

massimo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
15.05.2014.
u 13:25

Na zagrebačkoj zračnoj luci Pleso u srijedu navečer održavao se pionirski događaj...

Na zagrebačkoj zračnoj luci Pleso u srijedu navečer održavao se pionirski događaj. Na ovim prostorima održan je prvi koncert – u avionu. Pjevač Massimo Savić sa slovenskom kolegicom, pop pjevačicom Alyom nastupio je na ovom neobičnom događaju, obavijenom velom tajne. Novinarima je rečeno tek da se pojave na Plesu, a onda je počela avantura. Avion je poletio, kada odjednom, usred leta, začuli su se prvi stihovi Alyine pjesme ''Car''. Nakon nje, uslijedio je Massimo sa svojim poznatom pjesmom ''Iz jednog pogleda''. Pjevač nam je otkrio kako mu je let bio sulud. – Trebalo je prvo s kapetanom izabrati na koju visinu trebamo ići da imamo najmanje turbulencije – otkrio nam je Massimo o pripremama i dodao da se pomalo boli letenja.

– Čudno je bilo kada se avion malo naginje, a ja sviram gitaru. Napravio sam nekoliko greškica, a i moj klavijaturist, ali sve je to nebitno kada čovjek vidi rezultat – zaključio je Massimo. Iskustvo je opisao kao apsolutno ludo. – Vjerovao sam da će biti ovako, ali da će biti toliko veselo nisam – dodaje oduševljeni pjevač. – Od samog početka bio sam oduševljen idejom pjevanja u avionu. Svi smo radili kao ludi da se ovo ostvari – priznaje. Ovo iskustvo svakako bi htio u budućnosti ponoviti – kaže, a priznao nam je i s kim bi s hrvatske scene volio ponoviti sličan koncert: ''S mojom dragom Gabi, pomalo bismo svirali jazz, samo nam klavir treba.''

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

>>Massimo: Pjesme koje sam pisao sa 19 sada mi se čine nevjerojatnima

Ključne riječi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
17:13 15.05.2014.

sve se radi da massimo bude glavni kad nema arsena..nije teško zaključiti ko stoji iza ovoga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije