Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest

Martina Knežević: Dokazat ću istinu, Kraljevića nitko nije oteo

Martina Knezevic
Goran Jakus/PIXSELL
24.12.2011.
u 12:00

Neodoljiva si mi, uzbudio sam se! Ja sam samo muškarac, rekao je Kraljević Martini, koja je taj razgovor snimila mobitelom. Hrvatica iz Njemačke, 
kaže, ovime želi pomoći drugim djevojkama

– Želim dokazati tko je zapravo Vladimir Kraljević i neću stati dok ne dokažem istinu o njemu. Ne želim da se ovo što se dogodilo meni dogodi još kojoj djevojci, a sigurna sam da nisam jedina koja se našla u ovoj situaciji. Zbog toga ću istinu, ako treba, dokazati i na sudu. Titula Miss meni ništa ne znači, to je u cijeloj priči najmanje važno. Važno je samo to da se ovakve grozne stvari događaju u ovoj zemlji i ja ih želim dokazati! – u dahu nam je rekla 22-godišnja Martina Knežević, koja je vlasnika licencije za izbor Miss Universe Hrvatske Vladimira Kraljevića optužila za seksualno uznemiravanje. Naime, Kraljević ju je nakon castinga, govori Martina, pozvao na sastanak koji je bio u hotelskoj sobi u centru grada, u koju ju je namamio pričom da će je upozoriti na nepravilnosti u hodu i izgledu. Hodala je pred njim u kupaćem kostimu, dodirivao ju je, mazio i na kraju joj, ističe M. Knežević, polizao pupak.

Trebao nam je dokaz

– Bila sam užasnuta, u jednoj sekundi sve mi se posložilo. Pitala sam se što ja tu radim. Pobjegla sam i sve ispričala svom dečku. Dogovorili smo se da nećemo dopustiti da se ovo zataška. Trebao nam je dokaz za gadariju koju je napravio, zbog čega sam Vladimira nazvala na telefon i natjerala da prizna što je napravio – kaže Martina, koja je odrasla u imućnoj obitelji u Münchenu. Posljednje tri godine putuje po svijetu, godinu dana živjela je u Londonu, a posljednjih godinu dana studira ekonomiju na Vern’u u Zagrebu, gdje se i zaljubila u sadašnjeg dečka. Već na castingu Vladimir Kraljević bio je oduševljen Martininim poznavanjem jezika, obrazovanošću, putovanjima, poznavanjem raznih kultura. Uslijedili su, kaže, njegovi telefonski pozivi.

– Priče su da sam to napravila radi novca sulude. Meni ne treba nikakva pobjeda na izboru ljepote zbog 20 tisuća eura, to su gluposti. Moja je obitelj imućna, svi smo financijski osigurani. Ja nisam neka djevojka s ulice koja izmišlja priče radi publiciteta. Želim samo istinu iznijeti na vidjelo – kaže Martina, koja nam je pustila i audiosnimku razgovora s Vladimirom Kraljevićem. Ona pak dokazuje “razuzdano ponašanje” čovjeka koji je već 15 godina vlasnik licencije za izbor ljepote.

– Bila si mi neodoljiva, što sam mogao! Tako si lijepo hodala, a ja sam muškarac. Ti si bila prva tako friendly djevojka. Malo sam se uzbudio ili, kako da kažem... Znam da to nije normalno. Pa nećeš valjda sad od toga raditi veliku dramu, što ti pada napamet. Ti si bez mene ništa, ja ću ti osigurati budućnost. Budi zadovoljna, ušla si među prvih dvadeset, ideš dalje, imam veze u Americi, sve ću ti srediti. Pa mi smo tim – riječi su Vladimira Kraljevića u snimljenom razgovoru. Na Martinin zahtjev našli su se dva sata kasnije isti dan u hotelu Antunović, gdje ju je Kraljević pokušavao uvjeriti da se smiri i sve zaboravi.

– Rekao mi je: Evo, ako hoćeš, sredit ću ti da budeš među prve tri. Ja sam onda onako, da vidim koliko prljavo igra, rekla da želim krunu. Na to je rekao da će to biti malo teže, ali da će sve srediti. Zahtijevala sam da svojom rukom to napiše i pečatom tvrtke to potvrdi. Već u hotelskoj sobi meni nikakva kruna nije bila važna, važno mi bilo pokazati kako radi Vladimir Kraljević i dokle može ići. Dogovor je bio da se nađemo u McDonald’su. Moj dečko Dražen, kojem je tata pravnik, nije želio da budem u opasnosti pa su me oboje pratili, a došao je i Draženov. Kad je stigao, Kraljević je mahao potvrdom da ću biti Miss Universe i želio što prije otići, no mi smo ga pozvali na razgovor i on je dobrovoljno došao – govori Martina.

Videonadzor će dokazati

– Nitko ga nije oteo, to su najveće laži. Nitko ga nije dotaknuo. Ne znam tko mu je napravio modrice na ruci. Željeli smo da prizna što je napravio i sve prizna policiji – prepričava Martina te dodaje da se Kraljević u razgovoru uznemirio. Rekao je: “Bio sam ja u puno većim govnima nego sad. Ovo za mene nije ništa. Izvući ću se ja bez problema, imam veze u Americi, tamo ću sve srediti!”

– Kad je po njega došao odvjetnik Marijan Hanžeković, predložili smo da svi zajedno odemo na policiju, no Hanžeković je to odbio rekavši da oni idu svojim putem. Svuda gdje smo bili s Vladimirom Kraljevićem bile su kamere, u hotelu Antunović, u McDonald’su, u policiji. Naše se tvrdnje lako mogu dokazati – zaključuje Martinin dečko Dražen, koji joj je pomogao da angažira odvjetnika.

Komentara 131

OB
-obrisani-
15:39 24.12.2011.

svaka klinak koja je došla u tankma na bazensku bunga bunga zabavu došla je radi jebač,ine,a ne radi molitve ui naravno da ju se smije pipkati

OB
-obrisani-
12:08 24.12.2011.

nevjerujem....ni njemu....ni njoj...........

NA
narikaca
14:59 24.12.2011.

Ava Karabatić 2.0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije