Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta

Marko Vešović naslov prvaka proslavit će vjenčanjem u Budvi

Foto: Instagram
1/3
26.05.2017.
u 09:17

Marko i njegova dugogodišnja djevojka Tamara Bulatović vjenčat će se 3. lipnja u Budvi

Nogometaš Rijeke Marko Vešović 3. lipnja oženit će se djevojkom, apsolventicom Ekonomskog fakulteta Tamarom Bulatović. Bit će to još jedno veliko slavlje nakon onoga za osvojenu titulu njegova kluba za nogometnog prvaka Hrvatske.

– Naše vjenčanje bit će samo nastavak dvostruke krune. Pravo slavlje tek dolazi jer je to povijesni uspjeh, samo smo se malo zagrijali – rekla je Tamara za Story.hr.

Oboje su iz Crne Gore pa će se vjenčanje, za koje je gotovo sve spremno, održati u Budvi. Upoznao ih je Markov pet minuta stariji brat blizanac Nikola, s kojim je Tamara bila dobra prijateljica, a zajedno su gotovo osam godina. Svoje je planove prilagodila karijeri budućeg supruga, a slobodno vrijeme provode u zajedničkim druženjima s prijateljima za koje Tamara ističe da su najdragocjenije što im je život u Rijeci donio.

– Hrvatska nam je pružila mnogo lijepog, tako da ćemo se uvijek rado vraćati – rekla je. Obožavatelji su šopinga, a omiljene su im destinacije Zagreb, Ljubljana ili Italija. 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije