Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenski slavuj

Marko Škugor rasprodao i zadarski koncert

Marko Škugor u Lisinskom
Foto: Igor Kelčec
1/3
29.03.2019.
u 14:55

Nazivaju ga i "kraljem prvih plesova" zbog učestalog odabira mladenaca upravo Markove pjesme "Samo s tobom sam upoznao ljubav" za njihov prvi ples.

Marko Škugor priredio je još jedan veličanstveni koncert u Lisinskom s kojim je oduševio i raspjevao publiku koja je dočekala kraj koncerta pjevajući na nogama! Kraj koncerta kakav se može samo poželiti za Marka koji je od početka karijere bi predodređen za velike stvari tako da je uspio u svega nekoliko godina solističke karijere ostvariti ovako veliki uspjeh i drugu godinu za redom rasprodati koncerte u Lisinskom, objaviti dva zapažena abuma i održati godišnje i do 100 koncertnih nastupa.

Nakon dva koncerta u Lisinskom Marko je rasprodao i koncert u HNK Zadar ovog petka. Sretnici koji su uspjeli nabaviti svoje karte na vrijeme zaista će uživati u svemu što će im pjesmom reći naš dalmatinski slavuj.

Nazivaju ga i "kraljem prvih plesova" zbog učestalog odabira mladenaca upravo Markove pjesme "Samo s tobom sam upoznao ljubav" za njihov prvi ples.

Publika ga voli jer ih uvijek iznova oduševljava svojim vokalnim sposobnostima i emocijom koju bezuvjetno daje na svakom koncertu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije