Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maskenbal

Marko Grubnić prerušen u malog vražićka u štiklama došao na bal

Maja Šuput Marko Grubnić
Foto: Martina Popovčić/Pixsell
1/5
25.02.2011.
u 12:17

Maja Šuput, Marko Grubnić i Snježana Mehun sa suprugom Mihaelom Galekovićem uživali su u balu pod maskama u zagrebačkom dvorcu Dverce

Vrijeme karnevala omogućuje svima da se nakratko uvuku u oprave nekog drugog. Tu mogućnost u četvrtak navečer na u zagrebačkom dvorcu Dverce na balu pod maskama iskoristili su stilist Marko Grubnić, pjevačica Maja Šuput i poduzetnica Snježana Mehun.

Grubnić, poznat po nadimku Modni Mačak, prerušio se u malog vražićka, odnosno vražicu jer je na bal došao u cipelama s visokim potpeticama. Maja Šuput ostavila je minisuknju kod kuće i pretvorila se u princezu ratnicu, dok su se Snježana Mehun i njezin suprug Mihael Galeković prerušili u plemića i plemkinju.

Komentara 6

SW
swimm
14:51 25.02.2011.

osupnut sam njegovim stilskim mogucnostima;(( jedno je biti gay muškarac ,a potpuno drugo nakaradna ojebina plitka uma.

JP
josip-plemeniti-broz
23:35 25.02.2011.

sjatkis maji, jel to oni novi djecko borisa trupcevica predsjednika uprave vecernje slikovnice?

OB
-obrisani-
00:16 26.02.2011.

mogao bi biti pratilja druga josipovica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije