Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 kuna po satu

Marko Čabov iz "Zabranjene ljubavi" danas radi na baušteli

marko čabov (1)
Foto: boris ščitar/pixsell
1/8
12.02.2011.
u 22:25

Glumac koji je slavu stekao u seriji koja se trenutno reprizira na RTL-u, i kao maneken na modnim pistama Europe, radi za 20 kuna po satu

Što se to dogodilo na zagrebačkim bauštelama da bauštelci više ne fućkaju za ženama, već žene fućkaju za bauštelcima? Ukratko, dogodio se Marko Čabov, 33-godišnji glumac iz RTL-ove serije “Zabranjena ljubav” i plavokosi maneken s najpoznatijih europskih modnih pista. I dok će mnogi u nevjerici tražiti “skrivene kamere” vjerujući da Marko na gradilištu snima reklamu za neki mačo proizvod, žuljevi na njegovim rukama dokazuju da tu nema mjesta reflektorima.

On danas doista radi težak fizički posao i pritom od grubih građevinskih dasaka ne pokušava napraviti teatar.

– Bauštela nikada nije bila daleko od mene. Čak sam i u seriju “Zabranjena ljubav” otišao ravno s gradilišta na kojem sam čistio zgradu od ulja – smije se i dodaje:

– No, tako je to. Kad bih mogao živjeti od manekenstva i glume, bio bih i te kako sretan. Kako ne mogu, tj. nisam čovjek koji vuče ljude za rukav i pristaje na štetne kompromise, tako nastojim pratiti životne smjerove kako dođu i bez plana uskočiti u njih. Dakle, ako bi mi netko sada ponudio ulogu na osnovi mog talenta, prihvatio bih je i bio iznimno zadovoljan. No, kako se to ne događa, radim na baušteli za 20 kuna po satu i osjećam se korisnije i bolje nego da živim “život glumca bez uloge”.

Ipak, nakon deset godina manekenstva i zapažene uloge Nikole Bunčića u seriji “Zabranjena ljubav”, Markova pojava na gradilištu i te kako izaziva pozornost.

– Ma naravno da me prepoznaju, pa ja i danas nosim svaku reviju u gradu, a i reklama u kojoj reklamiram pivo danas ide na svim programima u udarnim terminima. Upravo se reprizira i serija “Zabranjena ljubav”. No, rad na baušteli čini me nekako pristupačnijim ljudima koji ne žive pod reflektorima i u svijetu medija. Ja iskreno volim taj svijet, posebno glumu, ali ona ne otkriva mene, već lik koji glumim, za razliku od bauštele koja me predstavlja upravo onakvim kakav jesam. Mnogima je neshvatljivo da čovjek koji navečer šeta modnom pistom ujutro navlači radnu manduru i odlazi na posao. No, to posebno zabavlja moje kolege s bauštele – kaže Marko.

– Koliko god nekada rano ujutro na minusu i vjetru mrzim otići na posao, priznajem da je rad na baušteli i te kako koristan za pročišćavanje uma. Naime, gluma se temelji na dobrim i lošim emocijama koje u potpunosti okupiraju um, a teškim radom na baušteli sve te loše emocije mogu izbaciti iz sebe. Upravo zbog toga jer ne mogu pobjeći od tih silnih emocija mnogi se glumci okrenu alkoholu ili opijatima – kaže Marko.

Iako se žarko nada ulozi u nekom novom projektu, nerado podliježe medijskoj pozornosti.

– Ona mi ne godi ako nije vezana uz moj rad. Smiješno mi je biti u medijima zato što imam novu tetovažu ili nove cipele. Želim da se moje ime spomene isključivo uz nešto što sam napravio, a nadam se da će to biti uz neku novu ulogu. Znam da je Hrvatska malo tržište i da mnogi akademski glumci zbog egzistencije danas pristaju na uloge na koje prije ne bi pristali, ali volio bih kada bi se kod nas, kao i vani, prvo pozornost obratila na talent, a tek onda na obrazovanje – govori Marko i priznaje da mu je danas najveća podrška u životu njegova djevojka, stjuardesa Željka Jurić.

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
09:36 13.02.2011.

Bravo Marko ! Vecina tvojih kolega sa piste i nisu u stanju napraviti zuljeve na rukama. Neki bi opet i dusu prodali samo da njih ne dobiju. Jak si moralno, psihicki i fizicki. Bravo !

DA
damirtankovic
23:31 12.02.2011.

Svaka čast dečec! Tebi bi priuštil i stan i plaćene doprinose doživotno, za razliku od tvojih \"kolega\" tj kvaziglumaca koji su te beneficije stekli grebanjem i uvlačenjem kod Banderosa. Nek ta neradnička gamad vidi da se za život može zaraditi i nečim drugim, a ne samo kvaziglumatanjem. Još jedanput, SVAKA TI ČAST!!!!

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
17:05 13.02.2011.

da rasiri noge kao manekenke u majlandu nebi morao bastelarit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije