Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Markiz - 'Jutro' – svjetski zvuk domaćeg benda

Markiz
Goran Jakus/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
18.10.2012.
u 12:48

Kao najavu novog albuma predstavljamo singl „Jutro“, dinamičnu optimističnu pjesmu suprotnu vremenu u kojem živimo

Bend koji je s prvim albumom dogurao do dvostruke nominacije za diskografsku nagradu Porin te osvojio vrhove domaćih top-lista završava novi studijski album. Ako je vjerovati najavama, radi se o modernom albumu prepunom potencijalnih hitova i jednom od favorita za album godine.

Kao najavu novog albuma predstavljamo vam singl „Jutro“, dinamičnu optimističnu pjesmu suprotnu vremenu u kojem živimo, a koju nikako ne smijete propustiti poslušati. Novim, modernijim zvukom, Markiz je napravio korak dalje u pozicioniranju benda na domaćoj glazbenoj sceni. Može se reći da Markiz postavlja nove kriterije modernog zvuka u rangu aktualne svjetske produkcije.

U Markizu, osim prepoznatljive pjevačice Red, sviraju Andrej Babić i Saša Jungić na gitarama, a ritam sekciju čine Luka Putica i Vedran Jozić. Producentski dio posla obavio je Srđan Sekulović Skansi u NLO studiju. U pripremi je i videospot za pjesmu „Jutro“.

Prije nekoliko mjeseci Markiz je izdao prvi najavni singl s drugog albuma – „Par lijepih riječi“. Nakon toga bend donosi odluku o zaokretu u zvuku i produkciji, o čemu svjedoči i pjesma „Jutro“. 

Sve novosti vezane uz bend možete pronaći na Facebook stranici.

Pjesmu možete poslušati na ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?