Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Marka Markua potpuno su istrošile svakodnevne probe

htz
pixsell
11.06.2011.
u 20:20

Finalisti showa su Marcela Oroši i Goran Kos, a žale što je ispao njihov favorit Mark Marku

– Ako smo od početka nekoga vidjeli kao pobjednika, to je bio Mark Marku. Koliko god smo u šoku od sreće što smo nas dvoje ušli u finale, toliko smo u šoku i zato što umjesto jednog od nas u finalu nije on – iskreno su o ispadanju Marka Markua iz showa kazali Marcela Oroši (18) i Goran Kos (24), finalisti “Hrvatska traži zvijezdu”. Pred njima je sada naporan tjedan i pripreme za finale, a o eventualnoj pobjedi Goran kaže:

– Uh, da se to dogodi, dugo bih slavio, a majku koja me i prijavila u show iznenadio bih nekim darom iako ona tvrdi da joj je najveća nagrada da ja uspijem. Vjera me održala i mnogo mi znači i prije finala ću se pomoliti kao što sam činio i prije svake emisije i nastupa.

Goran je dodao i da ulicu na kojoj je godinama svirajući živio neće zaboraviti te da će i kada show završi, često pjevati negdje u centru Zagreba. A Marcela, pobijedila ili ne, dalje će glazbeno kročiti u smjeru rocka, ali ima još jednu bitku koju mora dobiti.

– Sudjelovanje u showu prekrasno je, ali i jako naporno. Bila sam prisiljena zapostaviti školu pa kada sve završi, imam tjedan dana posvetiti se učenju i završiti treći razred Gimnazije u Crikvenici – kaže finalistica.

Mark Marku pak žali i nezadovoljan svojim nastupom u petak objašnjava:

– Mislim da su me potrošile svakodnevne gotovo desetodnevne probe i nisam bio svoj. Ali nastavljam i s pjevanjem i s učenjem i cilj mi je postati glazbena ikona i imati svoj bend – kazao je jučer Mark ispraćajući kući na Kosovo obitelj koja ga je došla u petak podržati na njegovu nastupu.

Ključne riječi
HTZ

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije