Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije kasno

Mark Wahlberg unajmio privatnog učitelja da bi završio srednju školu

mark wahlberg
pixsell
01.02.2011.
u 09:31

Glumac je zbog lošeg društva i ovisnosti o drogama napustio srednju školu. - Želim maturirati da se ne bih sramio pred svojom djecom, kaže Mark

Nakon što je zapečatio slavu u Hollywoodu i osnovao veliku obitelj s manekenkom Rheom Durham (32), s kojom ima četvero djece, 40-godišnji glumac Mark Wahlberg odlučio je nastaviti školovanje i završiti srednju školu. Da bi to uspio, angažirao je privatnog učitelja koji će dolaziti u njegovu kuću i pripremiti ga za ispite.

Naime, Mark je u mladosti bio veliki buntovnik koji je zbog lošeg društva i ovisnosti o drogama i alkoholu napustio školu. Danas je spreman ispraviti svoje greške iz mladosti, piše britanski Sun.

- Želim maturirati prije nego što moja djeca postanu svjesna činjenice da im tata nije završio srednju školu. Ne želim se sramotiti pred njima, kaže Mark čija uloga u  filmu Boksač nije ostala nezapažena. Glumac Christian Bale ulogom Markova trenera osvojio je publiku i kritiku, a smiješi mu se i Oscar za sporednu ulogu. Wahlberg, koji je i producent filma, angažirao je Balea kad ga je sreo u školi svoje kćeri.

- Sjetio sam se koliko je strastven u svakoj svojoj ulozi. Znao sam da je stvoren za ulogu u Boksaču, kaže poduzetni Wahlberg koji je Balu odmah dostavio scenarij za film.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije