Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučan

Mark Wahlberg: Skandali u Crkvi nisu poljuljali moju vjeru

mark wahlberg
pixsell
20.03.2013.
u 17:55

– To što sam katolik, otac i suprug, tjera me da više razmišljam o ulogama koje prihvaćam, ali biti umjetnik znači da moram imati sobodu izabrati ono što hoću raditi. Uvijek moram vagati odluke – požalio se Mark.

Glumac Mark Wahlberg progovorio je o svom odnosu s Crkvom. Priznaje da se unatoč svim incidentima koju su posljednjih godina zahvatili Katoličku crkvu od vjere se nikada nije udaljio.

– Drago mi je što sve kad-tad izbije na površinu tako da možemo očistiti Crkvu kako se stvari poput optužbi za pedofiliju više ne bi događale. To su strašne stvari. Pedofilija i sve drugo što se skriva ispod halje mora biti riješeno. Ipak, to nikad neće poljuljati moju vjeru – kaže glumac.  

– To što sam katolik, otac i suprug tjera me da više razmišljam o ulogama koje prihvaćam, ali biti umjetnik znači da moram imati slobodu izabrati ono što hoću raditi. Uvijek moram vagati odluke – požalio se Mark.

 

Ključne riječi

Komentara 1

HR
HOS-ratko
08:46 21.03.2013.

dobar glumac i još bolji čovjek, svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije