Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlaz nakon 12 g.

Mariska Hargitay: Bez Melonija “Zakon i red” nema budućnost

'Chris Meloni and Mariska Hargitay are seen on location for \'Law and Order Special Victims Unit\' while filming in New York City, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
'PBGPress Association/Pixsell'
29.05.2011.
u 16:43

– Posljednjih 12 godina Chris Meloni bio je moj partner i prijatelj, i ispred i iza kamera. Iskreno ga volim i nedostajat će mi na snimanju naše serije – izjavila je za Hargitay.

Jedan od najdugovječnijih TV parova se razilazi. Nakon 272 zajedničke epizode, objavio je službeno NBC, Christopher Meloni (50) nije potpisao ugovor za 13. sezonu hit-serije “Zakon i red: odjel za žrtve”, u kojoj je glumio detektiva Ellitota Sablera, partnera Olivije Benson, koju tumači 47-godišnja američka glumica Mariska Hargitay.

– Posljednjih 12 godina Chris Meloni bio je moj partner i prijatelj, i ispred i iza kamera. Svakodnevno me inspirirao integritetom, izvanrednim talentom i nevjerojatnom privrženošću istini. Iskreno ga volim i nedostajat će mi na snimanju naše serije – izjavila je za Hargitay. Meloni zasad ne komentira razloge razlaza, no nagađa se da se nisu dogovorili o visini honorara. Njegov kolega Ice-T iz serije izjavio je: – Nisam lud za odlaskom iz serije, ali svatko dogovara uvjete koji mu odgovaraju, Chris očito u tome nije uspio. Zbog Melonijeva odlaska Mariska je navodno htjela prekinuti svoj ugovor. Budući da nije uspjela, zatražila je da njezin lik promaknu u višu funkciju te uloge glavnih detektiva daju mladim glumcima jer smatra da nitko ne može dostojno zamijeniti njezina prijatelja.


Komentara 1

OI
oirammario
17:19 29.05.2011.

odlična kombinacija su njih dvoje..biti će isprazno bez njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije