zaposlena mama

Marion Cotillard se dva tjedna nakon poroda vratila na posao

'French actress Marion Cotillard poses at the 19th Annual BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Los Angeles Britannia Awards in Los Angeles November 4, 2010.  REUTERS/Mario Anzuoni (UNIT
Foto: 'MARIO ANZUONI'
1/3
04.06.2011.
u 16:43

Francuska glumica proteklog tjedna snimala je reklamnu kampanju za Dior na ulicama Pariza i izgledala besprijekorno.

Francuska glumica Marion Cotillard obara rekorde kad je posao u pitanju. Samo dva tjedna nakon što je rodila svoje prvo dijete sina Marcela koji je na svijet stigao 19. svibnja 35-godišnja glumica vratila se svojim poslovnim obavezama. Vitka i besprijekorna, kao da nije ni rodila, Marion je proteklog tjedna u Parizu snimala novu reklamnu kampanju za Dior.

U vrućim hlaćicama i viskom petama Francuskinja je izgledala bolje od bilo koje razvikane manekenke. Dok je mama snimala malenog Marcela čuvao je tata poznati redatej i glumac Guillame Canet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije