Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' u bosanskoj inačici showa

Mario u zagrljaju plesačice Nadje

13.04.2009.
u 18:40

Pobjednik treće sezone “Plesa sa zvijezdama”, Mario Valentić postaje natjecatelj i u bosanskoj inačici showa.

Veliki plesni spektakl “Zvijezde pjevaju” počinje u subotu na OBN-u, a kao i u Lijepoj Našoj, susjedima je to također jedna od omiljenijih emisija.

Princip je jednak – osmero poznatih natječe se u paru s osmero profesionalnih plesača, a našem misteru, glumcu i voditelju dodijeljena je atraktivna Ukrajinka Nadja Byckova.

Usto što s partnerom Mihom Vodičarom na plesnim natjecanjima brani boje Slovenije, Nadja je i jedna od zaštitnih lica Liscina donjeg rublja.

Iako će se Mario jednom tjedno pojavljivati na bosanskoj televiziji, i to u zagrljaju druge žene, njegova supruga Mirna ne mora se previše brinuti.

– Emisije ne idu uživo, nego se snimaju pa ću u Sarajevu biti samo jedan dan. U šest ujutro imam avion za Zagreb i doma sam do devet sati – objasnio nam je Mario, koji se od Mirne ne želi odvajati jer voditeljica za dva mjeseca treba roditi njihovo prvo dijete.

– Mirna od ovog tjedna više ne radi. Mora još odraditi neke zamjene, no to je to – otkriva Mario.

S OBN-a doznajemo kako su u showu htjeli Marija ponajprije zato što je mlad, zgodan i uspješan, a svidjela im se i činjenica da je prije četiri mjeseca ponio titulu najboljeg plesača među hrvatskim zvijezdama.

U “Zvijezde plešu” zasad se natječe osam parova, no OBN ne isključuje mogućnost da tijekom showa pristignu novi natjecatelji. Mario Valentić je jedini celebrity iz Hrvatske, a protivnici će mu biti bosanske voditeljice Maja Munda i Adriana Kurtišaj te tamošnji popularni glumac Almir Čehajić Batko.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije