Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Mario Roth postao Tina Turner i odnio pobjedu, Nives Celzijus neprepoznatljiva kao Baha Men

Mario Roth
Foto: Nova TV
05.03.2017.
u 23:28

Mario Roth pobjednik je prve emisije nove sezone popularnog showa Nove TV. Dalibor Petko bio je na drugom mjestu, a Nives Celzius je treća

Vjerni obožavatelji glazbenog showa “Tvoje lice zvuči poznato” Nove TV večeras su opet došli na svoje jer je počela četvrta sezona. U prvom nastavku ponovno smo vidjeli prošlogodišnjeg pobjednika Damira Kedžu, koji je ovaj put bio u ulozi počasnog člana žirija, a oduševljenje natjecateljima i njihovim transformacijama nije krio.

Voditelj Dalibor Petko nakratko je obuo štikle i kao Indira Levak zapjevao pjesmu “Za tvoje snene oči”, veliki hit grupe Colonia. I Mario Roth, pjevač grupe Vigor, na jedan je dan promijenio spol, ali i boju kože transformiravši se u glazbenu divu Tinu Turner. Otpjevao je legendarnu pjesmu “Simply The Best” i pobijedio.

Pjevačica Nives Celzijus pozabavila se psima u pjesmi “Who Let The Dogs Out”, a mlada glumica Mia Anočić Valentić vratila se u šezdesete godine prošlog stoljeća i kao Chubby Checker zaplesala na legendarnu pjesmu “Let’s Twist Again”.

U vrućem plesnom ritmu pjesme “She Bangs” bio je voditelj Daniel Bilić koji se pretvorio u latino zavodnika Rickyja Martina. Kako je biti kraljica popa Madonna, iskusila je Ivana Mišerić koja je otpjevala “Like a Virgin”. Prvu emisiju nove sezone nije propustila ni Jennifer Lopez, odnosno glumica Ana Gruica koja je zapjevala “Ain’t It Funny”.

Pjevač Bojan Jambrošić transformirao se u Tošu Proeskog. Sudeći po viđenom, pred nama je sjajna sezona

>>U nedjelju starta 'Tvoje lice zvuči poznato', pogledajte prve transformacije

Ključne riječi

Komentara 3

OD
odraneol
08:19 06.03.2017.

Ne vidim gušt u gledanju kako isti polupoznati i nepoznati ljudi iz nedjelje u nedjelju imitiraju, uglavnom, Jelenu Rozgu, uz neobjektivne hvalospjeve tzv. žirija. Tri radijska voditelja, dvije poluglumice, dva pjevača ( jedan neostvareni vječiti talenat, a drugi kojemu imee ni ne zna 99% Hrvatske ) i Nives Celzijus ( ma što god ona bila )!? Tu je još i "duhoviti" Mario Petreković, iritantan, naporan i nevjerojatno antipatičan. Kome je to još i duhovito i gledljivo, svaka čast!

U1
ursus_1212
07:46 06.03.2017.

Mario za klasu bolji od svih.

MA
mare0801
16:50 06.03.2017.

Nives je nevjerojatno simpa osoba,uz to i pametna i kreativna, ono što znamo o njoj je smišljeni imidž za estradu i javnost.To se vidjelo u Masterchefu,a vidjet će se i ovdje. Ana Gruica je netalentirana posvuduša ,iritantna facebook pojava,a too će se također vidjeti ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije