Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Zvijezde pjevaju"

Mario Petreković se svidio žiriju, ali ne i publici pa napustio show

zvijezde pjevaju (1)
Dario Njavro/HTV
21.01.2012.
u 23:06

Iznenađenje večeri bila je Iva Visković koja je u showu “Zvijezde pjevaju” nastupala 2007. godine, a partner joj je bio Boris Novković no zbog smrti pjevačeva oca Đorđea par je odustao od daljnjeg natjecanja

Iako je čak i poslovično stroga Martina Tomčić bila zadovoljna izletom Marija Petrekovića u rockerske vode, čini se da publiku nisu oduševile Baretove “Teške boje” koje je otpjevao s partnericom Marijom Husar Rimac pa se ovaj par morao oprostiti od daljnjeg natjecanja. Najmanje bodova, svega 25, dobili su Alen Nižetić i Tamara Loos koja se našalila da ništa više nije ni očekivala. Najbolji su bili Goran Navojec i Ivana Kindl koji su dobili 35 bodova, a žiri je bio zadovoljan i nastupima Marije Borić i Nikše Kušelja. Milu Elegović žiri je pohvalio za odličnu transformaciju koju je priredila za pjesmu “I Was Made For Loving You”.

Iznenađenje večeri bila je Iva Visković koja je u showu “Zvijezde pjevaju” nastupala 2007. godine, a partner joj je bio Boris Novković no zbog smrti pjevačeva oca Đorđea par je odustao od daljnjeg natjecanja.

Komentara 3

OV
over
11:51 22.01.2012.

Dva najbolja pjevača i showmana izletjeli prvi... A doista bi bio paradoks da u finalu vidimo Elegovićku, Navojca i Tamaru...

MA
Maroje2312
13:41 22.01.2012.

Odabrali su odvratnu pjesmu.Čudi me da je Marija pristala to pjevati. Mario mi za svoje godine djeluje degutantno blentav. Dobro da ga više neću gledati.

MA
mare0801
06:51 23.01.2012.

a moj maroje,pa što ti slušaš,Bare je jedino što vrijedi na sceni u Hrvatskoj, a oni u bili odlični.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije