Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Marino i Sara iz 'Života na vagi' pokazali koliko su romantični: On joj poklonio savršen poklon

Foto: Instagram
1/7
13.06.2020.
u 21:30

Da je kod njih romantika itekako živa, pohvalila se Sara na svom Instagram storyju te je otkrila kakav je to poklon dobila od Marina.

Sara Sitarić iz Ladimirevaca i Marino Marušić iz Zadra, kandidati prošle sezone 'Života na vagi', ljubav su pronašli u showu, a iako je već gotovo godina dana prošla, njihova ljubav na daljinu i dalje cvate.

1/8

Da je kod njih romantika itekako živa, pohvalila se Sara na svom Instagram storyju te je otkrila kakav je to poklon dobila od Marina.

Na dvije kratke snimke vidi se buket predivnih crvenih i bijelih ruža i bombonijera. Na njima je stavila nekoliko emotikona koji plaču, a simboliziraju koliko ju je poklon dirnuo. 

Foto: FIBA/Screenshot

Inače, da je veza ozbiljna dokazuje i to da su Marino i Sara oboje upoznali roditelje. 

Podsjetimo, bivša kandidatkinja 'Života na vagi', Sara Sitarić tri mjeseca nije vidjela svog dečka Marka Marušića kojeg je upoznala u showu. Ova 18-godišnjakinja se nakon popuštanja mjera odmah zaputila u Zadar, gdje živi njezin dečko.
 

Komentara 1

Avatar rondo
rondo
07:23 14.06.2020.

Baš joj treba bombonjera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije