Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE TRAŽENIJA

Marina Perazić oduševljava Beograđane novom karijerom

Marina Perazić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
27.06.2017.
u 13:15

Nekadašnji seks simbol bivše države danas je uspješna DJ-ica, a na svojim nastupima po beogradskim klubovima publiku zabavlja i plesnim umijećem

Marina Perazić prije 30 godina kao pjevačica grupe Denis & Denis bila je najveći seks simbol bivše države. Kasnije je pokušala i sa samostalnom pjevačkom karijerom, a posljednjih godina smo je često viđali i u reality showovima u regiji. Danas 59-godišnja Marina gradi karijeru kao DJ-ica.

Kako piše Kurir, Marina u brojnim beogradskim klubovima pravi "kaos", a osim dobrom glazbom publiku zabavlja i plesnim umijećem.

Inače, nakon povratka iz Amerike rođena Riječanka Marina s kćerkama Lunom (22) i Miom (25) živi u Novom Sadu, a osim DJ-iranja bavi se i zumbom.

Komentara 4

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:22 27.06.2017.

Mene cudi da Marina slabo zivi jer Beograd mora da je magnet med i mljeko jer su dolje trazile ljubavnu egzistenciju nase prave hrvatice i ljepoticd Severina i Marijana.

Avatar lelo3003
lelo3003
13:37 27.06.2017.

ta zena vise ni sama nezna sta bi od svog zivota

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:45 27.06.2017.

A jadna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije