Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Marijana se kaje i strahuje da je zaista loša majka

marijana
Foto: Screenshot
1/3
31.03.2011.
u 14:49

Nemeš i Marijana su tijekom dana, svaki, u različitm periodima plakali zbog toga što im nedostaju njihove obitelji. Marijana je nakon toga šetala samo po dvorištu sa slikom svoje kćerke u ruci.

Horvat i Nirmal u srijedu navačer dobili su zadatak od Big Brothera da oponašaju Soraju i Draganu. Nakon što su se obukli kao one i glumili da se svađaju, djevojke su se smijale, no Dragana je u Ispovjedaonici iskomentirala da ju je povrijedilo Nirmalovo izvrtanje njezinih riječi i da joj je žao što misli da je takva osoba.

Dražen je utučen i tražio je razgovor s Big Brotherom. Rekao mu je da on više ne može izdržati u Kući i da razmišlja često o svom domu i sumnja da će izdržati do kraja jer je uz to još i neispavan. Sanjao je da se kod kuće nešto loše dogodilo. Big Brother mu je rekao da bi ga obavijestio da se nešto loše dogodilo i Dražen na kraju odlučuje ostati u Kući.

Nemeš i Marijana su tijekom dana, svaki, u različitm periodima plakali zbog toga što im nedostaju njihove obitelji. Marijana je nakon toga šetala samo po dvorištu sa slikom svoje kćerke u ruci. Pridružio joj se i NIkola s kojim je pričala o svojem ponašanju u Kući i zapitala se je li dobra majka.

Stanari su kažnjeni sa oduzimanjem 6600 eura od glavne nagrade zbog prikupljenih pogrešaka koje su učinili tijekom prošlog tjedna u Koloseumu, ali i u utorak nakon partija.

Komentara 98

OB
-obrisani-
08:37 01.04.2011.

Drazesno,.....ma sve je drazesno.

DR
draz78
13:12 01.04.2011.

Ali znate, ima tu i jedan paradoks u citavoj prici, covjek od ove \"nesretnice\" moze biti i sretan jer mu je big brother \"otvorio\" oci...

BR
brainiac
17:58 31.03.2011.

Zena samo ima svoje potrebe, koje njezin suprug ocito nije ispunjavao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije