Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE

Marijana Rupčić nova Miss Universe Hrvatske

17.03.2004.
u 00:00

OPATIJA - Osamnaestogodišnja Marijana Rupčić iz Nuštra nova je Miss Universe Hrvatske koja će nas predstavljati na svjetskom izboru 1. lipnja u Ekvadoru. Krunom od bijelog zlata sinoć ju je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji okrunila sada već bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač. Marijana je, za razliku od prijašnjih misica, automobil "toyotu yaris" dobila u trajno vlasništvo.

Prva je pratilja Dijana Kantarević, a druga Vesna Mladin. Veliko iznenađenje večeri bila je posebna gošća žirija, voditeljica i manekenka Nina Morić, koja je u Opatiju iz Milana doputovala sa suprugom Fabrizijem, sinom Carlosom i majkom. Miss fotogeničnosti je Lana Tišma, Miss simpatičnosti Tihana Maretić, a prva Miss stila Hrvatske koju su birali fotoreporteri i novinari - Dijana Kantarević. (Le. D.)

Ogresta se oprostila od emisije

ZAGREB - Posljednje su emisije talk showa "Željka Ogresta i gosti" snimljene prekjučer u kazalištu Kerempuh. Osim što su emisije kojima se Željka oprašta od televizijskih ekrana dobile svečan ton, nakon snimanja Ogresta je sve goste, prijatelje i ekipu suradnika počastila biranim jelima napravljenima prema receptima iz svoje kuharice.

- U emisiji će se vidjeti da se opraštam.

Trenutačno više razmišljam o trudnoći, a ne o povratku na televiziju - kazala je Ogresta. (A. Bi.)

Treći program HTV-a do 28. ožujka

ZAGREB - Od danas na HTV-ovu Trećem programu nema više sporta, dokumentaraca, repriza, večernjih sadržaja... Jedino što će se moći vidjeti, i to samo od 9 do 17 sati, su televizijski vodiči i panoramske razglednice turističkih središta. Od privremenog ravnatelja HTV-a Vanje Sutlića saznalo se kako je ravnateljstvo odlučilo da i ovako osiromašeno zemaljsko emitiranje trećega kanala HTV-a potraje još nekoliko dana, točnije, do 28. ožujka. Tada će se HTV-ov signal na toj frekvenciji ugasiti da bi početkom travnja na njoj svoj program mogla početi prikazivati RTL Televizija. (B. Ma.)

Magično okupljanje u Močvari

ZAGREB - Dašak čarobne atmosfere donijela je preksinoć u Močvaru nizozemska skupina The Gathering, koja je nastupila u sklopu europske turneje na kojoj predstavljaju "live" album "Sleepy Buildings", a u skladu s tim sviraju u vrlo akustičnim aranžmanima. Uz dojmljive svjetlosne efekte, mješavinu žestokih gitarskih rifova i laganih sanjivih melodija koncertnu je atmosferu obilježio osebujan glas njihove pjevačice Anneke. (A. Bi.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije