Naslovnica Showbiz TV

Marijana razgovarala s obitelji: Kći joj imitira Brandona

27-godišnja Šibenčanka telefonski je razgovarala s najbližima. Sretna je jer joj je kći progovorila.
23. lipnja 2011. u 15:00 11 komentara 8 prikaza
marijana
Foto: Screenshot

Bilo je pitanje vremena kada će doći red na Marijanu. Nakon Nemeša, Duška, Brandona i Nirmala, i Šibenčanka je dobila priliku stupiti u kontakt s najbližima, ali u njenom slučaju telefonskim putem.

Razgovarala je sa sestrama supruga Ivana koje su joj rekle kako smatraju da Nemeš nije muškarac što je Marijanu začudilo. Međutim, najviše ju je razveselila vijest da je njezina dvogodišnja kćerkica Korina progovorila. Navodno stalno imitira Brandona izgovarajući njegovu svakodnevnu poštapalicu "Nebitan si.".

Nakon razgovora Marijana je sve ispričala Brandonu, što je načuo Nemeš. Kad je svoju dragu upitao što su pričali ona je uzvratila da je sve super i da joj je kćer progovorila. Nemeš je kasnije rekao Nikoli i Horvatu kako je očito da sestre Marijaninog supruga misle da će se Marijana vratiti njemu i obitelji.

Top 3 festivala koje obožavaju poslovnjaci: Gdje se zabavlja Generacija X?

A1 izdvaja za Vas

  • amarila:

    Ako te sestre misle da je samo vazno da ta nemoralna opajdara pokupi novce i onda se mirno vrati obitelji pitam se kuda ide ovo nemoralno drustvo i kakav ce odgoj dati svojoj djeci ?

  • Hecata:

    Potpuno se slažem s ovim komentarima, ova žena je dno dna, a očito joj je takva i svojta.

  • prava istina:

    Od prvog dana mi se čini kao dogovoreni scenarij a to je da je besramnost nebitna kada su novci u pitanju. Ma zaista nemam druge rijeći nego d******** prvog reda i da je Centar za socijalnu skrb kako treba pod ... prikaži još!pod hitno joj treba oduzeti dijete.