Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Marijana razgovarala s obitelji: Kći joj imitira Brandona

marijana
Screenshot
23.06.2011.
u 15:00

27-godišnja Šibenčanka telefonski je razgovarala s najbližima. Sretna je jer joj je kći progovorila.

Bilo je pitanje vremena kada će doći red na Marijanu. Nakon Nemeša, Duška, Brandona i Nirmala, i Šibenčanka je dobila priliku stupiti u kontakt s najbližima, ali u njenom slučaju telefonskim putem.

Razgovarala je sa sestrama supruga Ivana koje su joj rekle kako smatraju da Nemeš nije muškarac što je Marijanu začudilo. Međutim, najviše ju je razveselila vijest da je njezina dvogodišnja kćerkica Korina progovorila. Navodno stalno imitira Brandona izgovarajući njegovu svakodnevnu poštapalicu "Nebitan si.".

Nakon razgovora Marijana je sve ispričala Brandonu, što je načuo Nemeš. Kad je svoju dragu upitao što su pričali ona je uzvratila da je sve super i da joj je kćer progovorila. Nemeš je kasnije rekao Nikoli i Horvatu kako je očito da sestre Marijaninog supruga misle da će se Marijana vratiti njemu i obitelji.

Komentara 11

AM
amarila
16:51 23.06.2011.

Ako te sestre misle da je samo vazno da ta nemoralna opajdara pokupi novce i onda se mirno vrati obitelji pitam se kuda ide ovo nemoralno drustvo i kakav ce odgoj dati svojoj djeci ?

HE
Hecata
13:48 24.06.2011.

Potpuno se slažem s ovim komentarima, ova žena je dno dna, a očito joj je takva i svojta.

PI
prava istina
16:02 23.06.2011.

Od prvog dana mi se čini kao dogovoreni scenarij a to je da je besramnost nebitna kada su novci u pitanju. Ma zaista nemam druge rijeći nego d******** prvog reda i da je Centar za socijalnu skrb kako treba podpod hitno joj treba oduzeti dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije