Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Navijamo svim srcem za vas"

Marijana Mikulić: 'Nisam jaka. Plačem puno puta, ali nastavim jer neće nitko umjesto mene'

Foto: Instagram
1/12
11.03.2022.
u 18:15

Glumica Marijana Mikulić (40) prošle je godine na Instagramu otvoreno progovorila o poteškoćama u razvoju i govoru s kojima se bori njezin sin Jakov. Tada je otkrila kako mališan ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime. Početkom godine otkrila je kako Jakov polako, ali sigurno napreduje

Glumica Marijana Mikulić (40) prošle je godine na Instagramu otvoreno progovorila o poteškoćama u razvoju i govoru s kojima se bori njezin sin Jakov. Tada je otkrila kako mališan ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime. Početkom godine otkrila je kako Jakov polako, ali sigurno napreduje te kako je uspio izgovoriti rečenicu s tri riječi. Marijana redovito s pratiteljima dijeli sinov napredak te svojim objavama pokazuje kako provode vrijeme.

-Htjela sam jučer dići ovo, ali nisam na kraju dana imala snage. Rekla mi je jedna prijateljica - nisi ti nikom bista dužna. I nisam. Ali,eto, svaki dan dolaze poruke sa sto priča, pitanja, strepnji.. Htjela bih pomoći, znam kako je lutati, tražiti, ma još tražim. Ali stavila sam već nekoliko postova sa mjestima gdje idemo/smo išli, highlight sa stvarima koje koristimo, tagiram uvijek gdje sam što kupila. I stavit ću sad još jednom, ovdje post, na storije linkove. Nemam vremena ni energije odgovarati svima posebno. Kliknite i vidjet ćete tag, potražite linkove, sve piše tu negdje. Imajte razumijevanja da nemam dovoljno vremena ni energije za sebe, obitelj, posao. I ovaj post sam pisala rano ujutro dok moja obitelj još spava, u onih 10 minuta za mene. I potrošila sam ih na vas. I nema na čemu- započela je Marijana.

-Samo nemojte slati poruke jer vam je lijeno potražiti nešto što VAMA treba, a meni nije bilo lijeno pisati sve ono što meni, realno, ne treba. I, da, terapije, igračke, pijesak, plastelin, sve je super. Ali, nažalost, nema čarobne pilule! Netko ima veći netko manji potencijal, ali rad doma, s Vama, je jednako bitan kao i terapije na koje dijete ide. Eto! Nadam se da vam je ovaj post pomogao, meni je olakšao dušu. Lijep dan svima želim!- napisala je glumica uz fotografije sinčića Jakova, a ubrzo su se javili pratitelji koji su joj zahvalili na svim savjetima te joj uputili brojne pohvale.

"Svaka vam čast, ali zaista, meni ste uzor", "Navijamo svim srcem za vas", "Ma bravo Jakove", "Samo rad, rad i rad... nema ništa od toga, ako roditelji neće bar malo uložiti trud oko djeteta", "Znam nekoliko mama lavica kojim ste baš dali snagu i motiv da još jače, još hrabrije grizu i guraju...kojima ste snaga i inspiracija", "Koliko ste vi jaka i hrabra žena", pisali su pratitelji, a glumica je ubrzo odgovorila. -Nisam, slaba sam i plačem puno puta, ali otplačem i nastavim. Jer neće nitko umjesto mene. Bog mi daje snagu.

Podsjetimo, Marijana je nedavno snimila video posvećen sinu i djeci s posebnim potrebama i dirnula pratitelje. -Djeca s autizmom vole sve što vole druga djeca. Prijateljstvo, igru, da podijele užinu s nekim. Igračku. Školsku klupu. Smijeh- govori glumica u videu uz koji je napisala i emotivnu poruku.

-Ovaj mali klip je snimljen za @dnevnikjedneautisticnemame i njenu malu kampanju. Za ženu koja se cijela posvetila podizanju svijesti o autizmu, životu s autizmom, i sa čime se sve sreću roditelji djece koja su u spektru. Autizam nije bolest! Nije zarazan. Djeca s posebnim potrebama imaju pravo na sretno djetinjstvo, kao i sva druga djeca- napisala je Marijana.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice



 

Ključne riječi

Komentara 2

GR
grodar
19:53 11.03.2022.

koja dosadnjakovićka

Avatar alien79
alien79
19:26 11.03.2022.

Isuse Kriste .... Ma mogu padati granate, rakete, može se desiti nuklearna apokalipsa, ali ništa ne može spriječiti dnevnu dozu Marijane Mikulić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije