Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Marijana i Nemeš vodili ljubav iako su vezani za druge stanare

marijana
RTL
19.04.2011.
u 18:25

Dok su svi ostali čvrsto spavali, ili se tako barem činilo, Nemeš i Marijana prepustili su se strastima koliko su to s obzirom na okolnosti mogli. U akciji ih je jedino ometalo Nikolino glasno hrkanje što ih je i nasmijavalo.

Iako su vezani za druge stanare, Marijana za Bojanu, a Nemeš za Emu, nerazdvojni golupčići BB-a pronašli su način kako uživati u seksu.

Dok su svi ostali čvrsto spavali, ili se tako barem činilo, Nemeš i Marijana prepustili su se strastima koliko su to s obzirom na okolnosti mogli. U akciji ih je jedino ometalo Nikolino glasno hrkanje što ih je i nasmijavalo.

Nemeš se u krevetu okrenuo prema Marijani okrenuvši tako Emi leđa te nije ni primijetio da ju je otkrio. Nakon nekoliko minuta akcije pogledao je Emu, dodirnuo joj nogu i zaključio da je hladna. Brzo ju je pokrio, a pomogla mu je i Marijana. Golupčići su zatim legli jedno drugom u zagrljaj i zaspali.

Jutro poslije Marijana je, onako usput, rekla svom ljubavniku kako postoji mogućnost da je trudna što i ne bi bilo preveliko iznenađenje jer ne koriste nikakvu zaštitu od začeća iako su od Velikog brata mogli tražiti kondome.

Ključne riječi

Komentara 96

KT
Karika Tura
21:25 19.04.2011.

Gde Nemeš Srbin baci spermu to je Srpska Republika Nemešija. Sretno !

ZR
zr
22:06 19.04.2011.

ti nazadni srednjevekovni covece sto su ti hrvati krivi jesi ti nesreco isao uskolu jesicuo za humanizam jesi ti uopste siguran da tecike u belom nisu pustile pre vremena

OB
-obrisani-
22:57 19.04.2011.

Zivjela Ljubav :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije