Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova karijera

Marija Tadić: Zaljubljujem se u muškarce s bogatom maštom

'no'
Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
1/5
09.07.2011.
u 08:18

Maštovita i kreativna glumica počela se baviti produkcijom, a njezino posljednje produkcijsko djelo spot je za pjesmu Urbana i Hausera

Glumicu Mariju Tadić šira javnost upoznala je kao Irenu u telenoveli "Dolina sunca". Kazališna publika prati je na daskama od 2005. godine u predstavama "Cirkus destetika", "Pustolov pred vratima", "Zagorka"..., a filmska u "Kino Lika", "Iza stakla"... No, nemiran duh i kreativnost koji čine većinski dio njezina umjetničkog bića odveli su je i korak dalje, pa se uspješno počela baviti i produkcijom i s ljudima u čiji talent vjeruje osnovala Kolektiv film.

– Poriv za produkcijom osjećam kao nadogradnju u poslu, u jednom trenutku jednostavno sam osjećala da samo kroz glumu ne koristim sav kapacitet svoje kreativnosti i nastao je Kolektiv film. Zasad se veoma dobro nadopunjujemo u razvijanju ideja. Ponekad tražeći ideju za neki videospot sjednemo svi u automobil, slušamo pjesmu i u vožnji bacamo ideje – rekla je Marija.

Posljednji njihov uradak spot je za pjesmu "Black Tatoo" koja je najavni singl za zajednički album Damira Urbana i trenutačno megapopularnog čelista Stjepana Hausera.

– Do suradnje je došlo na temelju poznanstva s Urbanom, a naša scenaristica Nataša Antulov ideju za spot našla je u predstavi "Pupilija papa pupilo pa puplički" Dušana Jovanovića, s kraja 60-ih. Sve je snimljeno u jednom kadru u kojem statična kamera ovisno o dinamici pjesme divlja po kadru. Željeli smo malo riskirati, svjesni da će nekim gledanje spota stvarati konfuziju – veli glumica.

Ambiciozna i aktivna glumica voli da joj je i odmor takav, pa ga nerijetko kombinira s hobijima kao što je restauriranje starog namještaja, obožava prirodu, a njezina stara želja naučiti je jahati, pa smo je pitali je li to ostvarila i kakvi su joj ljetni planovi.

– Učenje jahanja još čeka! A što se tiče ljeta, još nemam planova, zovu me na sve strane, a ja ću se voditi trenutačnim raspoloženjem – kaže glumica, a tome s kim će dijeliti radosti ljetnih dana i je li ili nije u vezi konspirativno šuti i zagonetno o ljubavi govori:

– Zaljubljenost je za mene golem adrenalin koji me pokreće. Veliki sam idealist i u vjerujem u brak sve dok se ne dokaže suprotno. Zaljubljujem se u muškarce s bogatom maštom i smislom za humor.

Komentara 2

SC
Scorpio
12:29 10.07.2011.

Pogrijesila se izjasniti, htijela je reci \'zaljubljujem se u muskarca sa debelim bankovnim racunom\'.........::))

DU
Deleted user
22:31 10.07.2011.

Ovo se nekad zvalo SEZONA KISELIH KRASTAVACA, a danas se daje prostor \"zvijezdama\". Objavite još je l\' Severina noćas spava kod kralja starog gvoždža ili negdje drugdje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije