Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzela je stvari u svoje ruke

Marija Šerifović otkrila koliko je kilograma izgubila pa se požalila pratiteljima: 'Malo mi se umire'

Foto: Instagram
1/10
24.10.2022.
u 09:00

Marija se gotovo cijeli život bori s viškom kilograma, no kako kaže, kada odluči smršaviti, onda strogo pazi i pridržava se plana prehrane. Kako je otkrila uz novu, zdraviju prehranu, vježba tri puta tjedno, no treninzi su dosta iscrpljujući pa se požalila pratiteljima.

Pjevačica Marija Šerifović (37) na svom se Instagram profilu pohvalila kako je krenula s fitness transformacijom, a s pratiteljima je podijelila i koliko je kilograma smršavjela u nepunih 28 dana. 

Marija se gotovo cijeli život bori s viškom kilograma, no kako kaže, kada odluči smršaviti, onda strogo pazi i pridržava se plana prehrane. Kako je otkrila uz novu, zdraviju prehranu vježba tri puta tjedno, no treninzi su dosta iscrpljujući pa se požalila pratiteljima.

Danas mi je 28. dan dijete. Odradila sam 12. trening. Šest kilograma manje... Možda mi se malo umire', rekla je Marija, ne baš raspoložena, ali iskrena kao i uvijek.

Foto: Instagram
Posjetimo, Marija je u travnju otkrila kako je uspjela smršavjeti tri kilograma u samo pet dana, a i tada se pohvalila pratiteljima na društvenim mrežama.

-Vagala sam se prije prvog koncerta, a onda sam se nakon pet dana ponovno vagala. Vidjela sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad prije nisam tako brzo smršavjela- rekla je tada Marija te otkrila kako je stres bio presudan.

-Bila sam izložena neviđenom stresu! Nisam mogla ništa jesti, većinu obroka sam preskakala. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt s tostom. Danju sam imala probe pa nisam stizala ni ručati. Jela bih samo navečer lososa, brancina ili odrezak... I tako pet dana- objasnila je pjevačica te otkrila kako je iz prehrane izbacila slatkiše i tjesteninu, no kako teško izdrži bez grickalica.

-Uvijek sam gladna! Moja duša i oči su gladne! Događa mi se da ogladnim usred noći, pa otvorim frižider samo da nađem nešto zanimljivo, što god bilo... Ponekad se suzdržim, ali ne uvijek- kazala je Marija te otkrila da iako je veliki gurman ne voli kuhati pa je za to zadužena njezina majka Verica.

U travnju je Marija slijedila poseban plan prehrane, no nije otkrila je li sada na meniju isti.

Plan prehrane koji je Marija Šerifović imala u travnju:

DORUČAK - Palenta ili zobene pahuljice s voćem.

RUČAK - Burger od lososa ili govedine.

VEČERA - Cezar salata ili jogurt s chija sjemenkama.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije