Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicionalni koncert

Marija Husar: Ni najveće svjetske zvijezde nisu imale ovakvo osiguranje

marija husar
Foto: Tina Kadoić
17.02.2015.
u 19:51

U subotu, 14. veljače, Marija Husar održala je sada već tradicionalni, 5. po redu koncert za Valentinovo! Glazbeni spektakl pod nazivom Valentinovo Love Fever održan je pred prepunom Kristalnom dvoranom hotela Westin

U subotu, 14. veljače, Marija Husar održala je sada već tradicionalni, 5. po redu koncert za Valentinovo! Glazbeni spektakl pod nazivom Valentinovo Love Fever održan je pred prepunom Kristalnom dvoranom hotela Westin. Mariji Husar na pozornici su se pridružili njena sestra Ivana Husar Mlinac i Stjepan Lach te njene kolege i prijatelji kao gosti koncerta. S Davorom Gobcem Marija je izvela pjesmu "Ja volim samo sebe", s Frajlama "Nisam Kriva", Baby Dooksom pjesmu "Bakica", a Nina Badrić pridružila joj se na pjesmi "Oprosti mi".

Cijeli spektakl vodio je poznati radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko, a posjetitelji koncerta uživali su osim u glazbenom događaju godine, i u vrhunskim gastro delicijama i vrhunskim vinima iz Kutjeva. Valentinovo Love Fever, tradicionalni koncert Marije Husar zaista je svake godine spektakularan, poseban, drugačiji sa iznimnom publikom koja ju prati sve ove godine, a ove godine izveden je svakako uz najbolje osiguranje ikada!

- Ove godine zaista nije bilo straha da će nešto poći po zlu. Nikad nisam imala ovakvo osiguranje na svom koncertu! U Westinu su bili smješteni članovi delegacija koji su došli na inauguraciju naše predsjednice, tako da uz ovakvo osiguranje nisu nastupale ni najveće svjetske glazbene zvijezde!, rekla nam je kroz smijeh Marija Husar i dodala: - Peti Valentinovski koncert! Nisam mogla ni sanjati da će to prerasti u ovakvu tradiciju. Najbolji koncert do sada! Uživali smo svi zajedno band, publika i ja!

>>Marija Husar tradicionalno riješava ''problem'' dana zaljubljenih!

>>Marija Husar za Valentinovo pjeva romantične balade i rock hitove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije