Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
papaya dream

Marija Borić i Ivana Banfić rasplesale se na elektroniku

papaya (1)
Foto: Papaya
1/11
28.05.2011.
u 18:30

Prvi ljetni Festival u sklopu programa Papaya Dream 2011. započinje 25. lipnja, a posljednji završava 30. kolovoza. U novaljskom klubu Papaya nastupit će Sven Vath, Eric Priydz, najbolji DJ-a svijeta Armin Van Buuren, Freemasons i drugi.

Novaljski klub Papaya nakon nedavnog predstavljanja u Velikoj Britaniji, sinoć je rasplesao tisuće gostiju zagrebačkog kluba Mansion. Nizozemski DJ dvojac Sunnery James i Ryan Marciano odličan su uvod u dva ljetna mjeseca koja su pred nama.

Uz zvuke vrhunske elektronske glazbe zabavljali su se pjevačica Ivana Banfić, glumci Marija Borić i Duško Modrinić, poduzetnica Snježana Mehun, modni znalac Neven Ciganović, TV urednici Mislav Bago i Ivana Ivanda, top model Adrijana Dejanović, grupa Connect, dizajner Aleksandar Šekuljica – ELFS, i mnogi drugi.

Prvi ljetni Festival u sklopu programa Papaya Dream 2011. započinje 25. lipnja, a posljednji završava 30. kolovoza. U klubu Papaya, 32. klubu svijeta prema izboru časopisa DJ MAG, između ostalih nastupit će Sven Vath, Eric Priydz, najbolji DJ-a svijeta Armin Van Buuren, a na plaži Zrće nastupa i britanska DJ zvijezda Fatboy Slim na čijem se nastupu očekuje više od 40 tisuća gostiju.

Već legendani Papaya Day&Night Festival ovoga ljeta u četiri dana nudi nastupe Freemasonsa, Axwela, Chichane live, a u Papayi će nastupiti i najskuplji DJ svijeta Tiesto, svjetska dance atrakcija Swedish House Mafia, Paul Van Dyk i mnogi drugi glazbenici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije