Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNA LJEPOTICA

Mariah Carey se 'napila ružne vode'

Mariah Carey
Foto: Reuters
1/2
11.11.2009.
u 21:08

U filmskom hitu "Precious"slavna pjevačica ima dramsku ulogu socijalne radnice, koju je sjajno odglumila, ali se zbog nje morala odreći svojeg uobičajenog izgleda, što joj je bio veliki napor

Kao gđa Weiss koja pomaže glavnoj junakinji filma "Precious: Based on a Nnvel by Sapphire", nepismenoj siromašnoj i zlostavljanoj crnoj tinejdžerki, Mariah Carey oduševila je kritiku. No, da bi postala neugledna, brkata, ravna kao daska i nimalo elegantno odjevena gđa Weiss, Mariah Carey morala je stisnuti zube i istrpjeti tranformiranje koje je obuhvaćalo šminkanje, vezivanje grudi zavojem, dodavanje podočnjaka pod oči... Sve to nju je toliko pogodilo da su joj se tijekom šminkanja ruke tresle; za potrebe filma sve je istrpjela, ali se nakon snimanja krenula nadugo i naširoko žaliti kako joj je to užasno teško palo.

Evo nekih od izjava koje je glamurozna diva dala o svojem neglamuroznom izgledu:

- Nisam bila samo de-glamorizirana, dodali su povrh toga i ružnoću. Izgledam kao da sam se ružne vode napila.

- Stavili su mi neko s**nje na lice... Ja čak nisam baš dlakava. Ali Lee (redatelj Daniels) baš je htio ekstremni izgled. Htio je da bude ultra-stvarno. Ja predstavljam gledateljstvo. Mary ili Precious možda nju ne smatraju dobrodošlom prijateljicom, ali ona zbilja ima dobre namjere.

- Drago mi je kad mi ljudi kažu da me nisu prepoznali, ali kad moje scene dođu na red, ja sam, ono: "Joj, ne znam jesam li u stanju gledati."

- Čovječe, ovo je toliko ružno da ne znam što da radim.

- Netko od mojih uobičajenih šminkera rekao mi je da je ovo noćna mora Mariah Carey: "Sad na tebe stavljaju sve ono čega se najviše užasavaš."

- Ali bilo je baš cool jer su mi mnogi rekli da me ne prepoznaju u filmu. Ne znaju da sam to ja, i meni je to bio veliki dar koji mi je Lee dao, da mogu otići toliko daleko od onoga što ja inače jesam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije