Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreativna diva

Mariah Carey na svom trudničkom trbuhu nacrtala velikog leptira

mariah
Foto: Pixsell
1/3
29.03.2011.
u 11:43

Mariah je fotografiju ocrtanog trbuha stavila na svoj profil na Twitteru. Jedno krilo leptira obojala je ružičasto, a drugo plavo, što simbolizira djevojčicu i dječaka koje bi glazbena diva trebala roditi u sljedeća dva tjedna

Nakon što se poslije lažnih trudova vratila iz bolnice, pjevačici Mariah Carey proradila je kreativnost pa je na svom trudničkom trbuhu nacrtala leptira!

Mariah je fotografiju ocrtanog trbuha stavila na svoj profil na Twitteru. Jedno krilo leptira obojala je ružičasto, a drugo plavo, što simbolizira djevojčicu i dječaka koje bi glazbena diva trebala roditi u sljedeća dva tjedna.

Carey je napisala da ovim umjetničkim djelom slavi i svoj 41. rođendan i obljetnicu braka s Nickom Cannonom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije