Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovaraju se

Marc Anthony i J.Lo se ipak neće svađati oko skrbništva nad djecom

lopez
Pixsell
26.04.2012.
u 19:43

Jenniferin odvjetnik Ron Anteau izjavio je kako obje strane nastoje postići dogovor koji će najbolje odgovarati njihovoj djeci.

Iako se u medijima nedavno pojavila vijest kako će se pjevač Marc Anthony svim silama truditi dobiti skrbništvo nad četverogodišnjim blizancima Maxom i Emmom koje ima iz braka s Jennifer Lopez, čini se da su bivši supružnici pronašli zajednički jezik. Jenniferin odvjetnik Ron Anteau izjavio je kako obje strane nastoje postići dogovor koji će najbolje odgovarati njihovoj djeci.

Izvor je dodao i kako Marc ne želi nikakv novac od Jennifer koja je u vezi s 24-godišnjim plesačem Casperom Smartom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije