Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlađe je slađe

Marc Anthony htio se pomiriti s J.Lo, ali je ona odabrala Caspera

jennifer lopez, casper smart (1)
Pixsell
14.04.2012.
u 14:26

Pjevač je u ponedjeljak podnio zahtjev za rastavom braka s Jennifer Lopez i to devet mjeseci nakon što su prestali zajedno živjeti i objavili da prekidaju vezu

Američki TMZ ekskluzivno je doznao zašto je Marc Anthony (43) čekao devet mjeseci od prekida kako bi podnio zahtjev za rastavom braka. Pjevač se nadao da će se pomiriti s Jennifer Lopez (42) te da će njih dvoje uspjeti spasiti svoj osmogodišnji brak. 

Odlučio se za rastavu nakon što mu je ona rekla da je ludo zaljubljena u Caspera Smarta (25). Par je prije nekoliko tjedana ozbiljno i iskreno razgovarao o svojoj vezi i tada joj je Marc rekao kako želi da njih dvoje pokušaju spasiti brak. Neugodno se iznenadio kada mu je ona rekla kako voli mladog plesača te da želi ostati u vezi s njim.

Anthonyja su njene riječi navodno zatekle i duboko povrijedile jer mu nije ni na kraj pameti bilo da su stvari između J. Lo i Caspera tako ozbiljne.

Marc i Jennifer imaju dvoje djece, četverogodišnje blizance, kćer Emmu i sina Maxa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije