Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška bolest

Manično depresivna princeza Leia bori se elektrošokovima

carrie fisher
Screenshot YouTube
27.02.2013.
u 18:49

Fisher je priznala da se zbog teške bolesti suočava s gubitkom pamćenja, zbog čega neke filmove stalno gleda iznova jer ih se nakon nekog vremena uopće ne može prisjetiti. Kaže da se zbog lijekova često osjeća drogiranom

– Svakih šest tjedana odlazim na elektrošokove, oni su jedino što mi trenutačno može pomoći – izjadala se prije desetak dana u Oprah Winfrey Showu američka glumica Carrie Fisher, najpoznatija po ulozi princeze Leie iz Lucasovih Ratova zvijezda, koja se ovih dana ponovno prijavila u kliniku zbog primanja terapije.

Fisher je priznala i da se zbog teške bolesti suočava s gubitkom pamćenja, zbog čega neke filmove stalno gleda iznova jer ih se nakon nekog vremena uopće ne može prisjetiti.

– Grozno je to što joj se događa. Želim za svoju kćer sreću koju ona nikada neće ostvariti. Divim se njenoj hrabrosti, snazi i opstanku. Ona ne odustaje – kazala je filmska legenda Debbie Reynolds svjesna da joj kći teško može funkcionirati bez lijekova.

Dok se glumica oporavlja u klinici, neki strani mediji spekuliraju da je tamo smještena jer je nedavno na jednom krstarenju nastupala pod utjecajem alkohola. Ona to pak opovrgava jer, kako kaže, "zbog lijekova se često osjeća kao da je drogirana".

>>Preminuo zločesti dečko zlatnog doba hollywooda Eddie Fisher

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije