Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ALBUM U PRODAJI

Mangroove predstavlja novi album 'Sami'

Mangroove
Foto: Sanja Šantak
1/3
11.11.2015.
u 16:50

Zapaženim aktualnim singlom 'Pokušaj' (feat. Dado Topić & Igor Geržina) koji osvaja top ljestvice, autorski neo soul funk band Mangroove su najavili i svoj treći studijski album 'Sami'.

Album, čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, objavljen je pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear, a uz nježan i radiofoničan 'Pokušaj', sadrži sveukupno 11 pjesama uključujući i prethodne singlove 'Ljubavna', 'Nije da me ne voliš' i 'Sami'.

'Sami', treći po redu album Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ono Dade Topića, Tedija Spalata, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.

Osim autorskih pjesama, Mangroove su na album uvrstili i dvije obrade: 'Human Nature' Michaela Jacksona te Gibonnijeva 'Vesla na vodi'.

Naslovnica albuma 'Sami' autorsko je djelo klavijaturista i autora Tonija Starešinića (Chui, Mangroove) na što je Mangroove posebno ponosan.

Nakon što smo se uputili na Mjesec otkrili smo tajnu koju svi kad-tad saznaju samo je pitanje što učine s njom? Sami smo! Bez obzira na vanzemaljce, zemaljce, marsovce, male zelene, obitelj, partnere, ipak je svatko sam sa sobom. To nije tužna činjenica, to je samo jedna od činjenica iz koje se onda može stvoriti sve drugo jer kad shvatiš da si sam, možeš krenuti prema svima.Tako smo i mi, čini se, krenuli prema svima pa eto na albumu imamo najviše gostovanja do sada i krasnih dueta – izjavila je povodom izlaska novog albuma talentirana autorica, pjevačica i frontmenica benda, Željka Veverec.

Album 'Sami' potražite na svim glazbenim servisima i Dancing Bear prodajnim mjestima

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije