Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mračna strana

Manekenke Victoria’s Secreta 12 sati prije revije gladuju

Alessandra Ambrossio
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
08.11.2015.
u 14:15

Djevojke su prije za reviju dobivale i sedam milijuna kuna, a danas 700 tisuća kuna

Glamurozna revija modnog brenda za donje rublje Victoria’s Secreta održat će se u utorak u New Yorku kada će publici biti predstavljen i grudnjak napravljen od zlata i šest i pol tisuća dragulja. Iza cijelog tog blještavila krije se i mračna strana, tvrdi manekenka Jourdan Dunn koja je otkazala svoj nastup na ovogodišnjoj reviji jer je razočarana načinom na koji se tretiraju manekenke.

Jourdan tvrdi da se od djevojaka traži da se izgladnjuju prije revije jer u Victoria’s Secretu od svojih modela zahtijevaju da im struk ima opseg od 60 centimetara, a tjelesna masnoća ne smije prelaziti 18 posto.

– Proteinskim shakeovima i ispijajući litre vode u samo devet dana prije revije skinula sam pet kilograma, a 12 sati prije same revije nisam ništa ni jela ni pila – ispričala je anđelica Victoria’ Secreta Adriana Lima kako se pripremala za jednu od revija.

Djevojke prije revije dobiju jasne upute nutricionista i plan vježbanja kako bi postigle idealne proporcije. Ova modna kuća stroga je u tom pitanju, tvrdi Jourdan, koja je revije nosila zadnje tri godine. Kaže kako je prije to donekle bilo i opravdano jer su manekenke, pogotovo one svjetskog glasa poput Lime, dobivale i sedam milijuna kuna po reviji, dok sada za taj posao dobiju 700.000 kuna.

>>Široka ramena, (pre)uski strukić i samo 20 godina. Je li pretjerala?

>>Ovako izgleda prehrana anđelice Victoria's Secreta

Komentara 1

FI
Fisherman
16:24 08.11.2015.

legalna prostitucija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije