Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti

Manekenka pretjerala: Ti si kost i koža

Foto: Instagram
1/3
02.09.2017.
u 13:42

Emily Ratajkowski objavila je fotografiju s plaže, a njeni pratitelji na društvenoj mreži primijetili su da je jako smršavila

Instagram profil manekenke Emily Ratajkowski prati 14 milijuna ljudi, a Emily ovu društvenu mrežu koristi za objavu svojih privatnih fotografija kao i za objavu fotki nastalih na brojnim snimanjima.

Ono po čemu je 26-godišnja manekenka poznata su provokativne fotografije na račun kojih dobije milijune komplimenata od obožavatelja. Međutim fotografija koju je nedavno objavila nije kod obožavatelja izazvala divljenje, dapače zgroženi su. 

 

 

❤️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

 

- Ti si kost i koža. Vide ti se rebra. Jedi! Nabaci koji kilogram, premršava si - upozorili su je zabrinuti obožavatelji i poručili joj kako ovako ne pruža dobar primjer djevojkama kojima je uzor. 

Komentara 3

GU
General_U
14:55 02.09.2017.

malo deblja od kimovih vojnika!!!!

LA
LawAbidingCitizen
16:49 03.09.2017.

puko bi je

UU
uhljeb u holdingu
07:41 03.09.2017.

žofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije