Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIGI HADID

Manekenka drastično mršavi zbog Hashimotove bolesti štitnjače

Gigi Hadid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
11.12.2016.
u 12:39

'Nisam više željela mršavjeti za reviju, samo sam htjela imati mišiće na pravim mjestima'

Vrhunske svjetske manekenke često prozivaju da su previše mršave, a jedna od najpopularnijih, Gigi Hadid, otkrila je razlog svojeg nedavnog drastičnoga gubitka kilograma. – Metabolizam mi se jako promijenio ove godine.

Imam Hashimotovu bolest. To je bolest štitnjače i posljednje dvije godine uzimam lijekove – rekla je.

 

Zbog autoimune bolesti, kod koje dolazi do propadanja stanica štitnjače i sve slabije proizvodnje hormona, 21-godišnjakinja mršavi te se nedavno koncentrirala na gradnju mišića kako bi što bolje izgledala na reviji modnog brenda Victoria’s Secret.

– Nisam više željela mršavjeti za reviju, samo sam htjela imati mišiće na pravim mjestima, a vrlo je dobro ako mi je zbog toga stražnjica malo podignutija – rekla je mlada manekenka. Sličnih problema sa štitnjačom imaju glumice Zoe Saldana, Kim Cattrall, Molly Sims i Victoria Justice, glazbenica Missy Elliott te voditeljica Oprah Winfrey.     

>> Gigi Hadid je model godine, ali i kraljica crvenog tepiha

Ključne riječi

Komentara 2

KG
Kings-Gambit
14:03 11.12.2016.

Zbog te bolesti bi se trebala debljati,a kod hipertireoizma dolazi do mršavljenja.

DU
Deleted user
12:07 12.12.2016.

kakvo surovo nametanje... hadid hadid hadid...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije