Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burne veze

Manekenka Branka Prišlić nova je ljubav Hrvoja Vojkovića

branka
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
03.08.2010.
u 16:39

Nova Vojkovićeva ljubav je vlasnica titule Miss Međimursko-varaždinske županije za 2000. i velika je obožavateljica žestokog rocka.

Apsolventica na Tekstilno-tehnološkom fakultetu i voditeljica na OTV-u Branka Prišlić nova je djevojka Hrvoja Vojkovića, bivšeg predsjednika uprave Croatije osiguranja. Tu je informaciju Branka potvrdila časopisu Extra, ali nije htjela otkriti kada je njihova romansa započela.

Prije 12 godina mlađe Branke, Hrvoje je bio u vezi s ekonomisticom Ankom Hanom Sladoljev, s kojom je planirao zajednički život u Maroku gdje mu je bilo ponuđeno diplomatsko mjesto. Nakon burnog razvoda od supruge Diane, s kojom ima kćer, činilo se kako je uz Anku našao svoj mir, no ona je za Extru izjavila da su se razišli jer nemaju isti sustav vrijednosti.

Nova Vojkovićeva ljubav je vlasnica titule Miss Međimursko-varaždinske županije za 2000. i velika je obožavateljica žestokog rocka. Prijateljica joj je Emina Arapović koja joj je cimerica u Zagrebu, a pojavila se i u njezinu spotu za pjesmu “Jingle Bells”.

Komentara 12

MA
mafia90
20:54 03.08.2010.

čovjek uživa, imo je takvih pitaj Boga koliko......

LJ
Lastan_Jr
17:43 03.08.2010.

Cime se Vojo trenutno bavi?

ZJ
Zjako
04:07 08.08.2010.

Ima se , može se. Hebiga ljubav na prvi pogled kanarskog računa. Ona računa na odlazak njega u remetinac , a on da je zadrži dok nekupi mlađu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije