Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supermario

Mandžukić: Nismo tu zbog mene, već zbog stradalih djevojaka

Mario Mandžukić
Marko Lukunić
24.06.2013.
u 12:50

Mario Maqndžukić pojavio se kao iznenađenje i zvijezda večeri na sinoćnjoj velikoj humanitarnoj modnoj reviji Tonija Brekala u Slavonskom Brodu

Tisuće Brođana pozdravile su Marija Mandžukića u nedjelju kasno navečer na velikoj pozornici na gradskom Korzu. Mario se kao iznenađenje i zvijezda večeri pojavio na velikoj humanitarnoj modnoj reviji Tonija Brekala, kazavši kako je došao da pomogne brodskim srednjoškolkama Margareti Sedlarević i Anamariji Sabljak, teško stradalima u nedavnoj prometnoj nesreći. Za Brođane najbolji nogometaš svijeta nije želio previše pričati o sebi.

- Sezona je bila duga i naporna, a već je pred vratima nova. Jedva uspio pronaći malo slobodnog vremena da posjetim svoj Brod i svoje Brođane. Međutim, nismo ovdje radi mene, nego radi naših stradalih djevojaka i njihovih obitelji – rekao je jedini hrvatski osvajač trostruke krune u jednoj godini.

Skroman i plemenit kao i uvijek kada je u pitanju humanost, zaslužio je pljesak koji je dugo odzvanjao Korzom. Na traženje voditelja da malo prokomentira aktualna zbivanja na reprezentativnom planu, Super Mario je priznao kako je kiks protiv Škotske malo poremetio njega i suigrače. Ipak, sugrađanima je poručio da se ne brinu, jer će Hrvatska sigurno u Brazil. Iako je Mario izričito tražio da se ne otkriva koliki je iznos poklonio stradalim djevojkama, doznajemo kako je znatan dio od ukupno prikupljenih 25.000 kuna donirao upravo on.

>>Tina Katanić, Maja L. Lopatny... oduševile na reviji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije