Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dreft fashion week

Mandu dobio Toni Rico za svoje šašave “mornare”

dreft fashion week
Foto: pixsell
1/11
27.11.2010.
u 23:50

Ricovi su dečki imali nalakirane nokte na nogama, ali to nije presudilo u odluci da dobije nagradu Manda

Na pisti smiješni dečki, u uhu simpa šlageri poput “Daj mi ruku, još ovaj ples...”, ili “Toni, Toni, Toni” i publika koja pjevucka gledajući modele koje je za njih kreirao Toni Ricov, neopterećen i pun duha, inspiriran “morem, vinom i plesnjacima”! Bilo je to dovoljno da osvoji glavnu nagradu Mandu za najboljeg dizajnera Dreft Fashion Weeka Zagreb koji je sinoć u Hypo Centru i završio podjelom nagrada. Mandicu za najboljeg mladog dizajnera osvojila je Jelena Aleksić. A najboljom je manekenkom proglašena Lidija Lešić.

 

Više od modne revije ponudila je i znana performerica Ivana Popović. Dovela je mali ženski zbor na scenu i sama se (više mumljajući nego pjevajući) priključila pjesmi dok su pistom lebdjele djevojke u finim prozirnim, bestežinskim haljinama. Završna je pjesma rekla sve: – Moja mala nema mane... Ivana zna s bojama i oblicima!

 

Vidjeli smo sinoć i kako Artiđana Ana Ćavar proširuje temu kombinezona. Zatim modno slikarstvo Mare Miloglav. Pa odličnu kolekciju s temom piramida Ade Zadinton iz Londona. Najgore je u tom nizu prošla Marina Prevolšek. A najbolje sjajan Bryce Aime, s malim haljinama punim duha Kine, Japana, origamija i kimona...

Komentara 1

MA
mare0801
07:35 28.11.2010.

da li je svrha odjeće udobnost i estetika,znači da se u nečemu dobro osjećaš,da te odjeća čini samouvjerenim,pa i zapaženim,da sakrije mane i istakne dobro? Onda čemu ovo?Otkačenost kao imperativ,što neobičniji to bolje,obuci nešto što se nitko ne usuđuje.Ne vidim smisao u modi kojoj nije svrha nosivost .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije