Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big brother

"Mama" Slavica napustila je kuću na Košutnjaku

slavica big brother
24.04.2011.
u 21:35

Treći nominirani, Lester, ovoga tjedna dobio je najmanje glasova te do daljnjeg ostaje u kući na Košutnjaku.

Big brother kuću ove nedjelje napustila je Slavica Zulejić. Iako se do zadnjeg trena borila s osobom X, odnosno Tamarom Đorđević njezinom ispadanju u zadnji je tren kumovao Nikola Nemešević. Kao kapiten ekipe, s duplim brojem glasova odredio je sudbinu najpoznatije mame u regiji.

Treći nominirani, Lester, ovoga tjedna dobio je najmanje glasova te do daljnjeg ostaje u kući na Košutnjaku.

Isto je, ranije tog dana, poželjela i Marijana jer ju je strah izaći iz kuće. Stanarima je objasnila svoju verziju života s pomorcem od kojeg, zbog preljuba kojeg je počinila u showu, strahuje.

- Plovi pa ode od kuće i na sedam mjeseci - pojadala se. Nemeš ju je pokušao utješiti i u jednom trenutku rekao joj je da je spreman zamoliti i svoje roditelje da je na kratko zbrinu u svojem domu. Pošao je u ispovjedaonicu raspitati se postoji li "prihvatilište" za stanare koji napuste kuću. Na pitanje na koga točno misli bio je neodređen. No malo tko ispred malih ekrana da nije pomislio na Marijanu jer samo je s njom o tome razgovarao pred kamerama.

- Želim te gledati dok te ne naučim bolje nego svoje lice - rekao joj je u jednom trenutku. I njegova je želja uslišena, barem na sedam dana koliko će još zasigurno trajati njihova romansa i uzavrela valjuškanja pod plahtama.

U današnjoj emisiji stanari su uspješno odradili tjedni zadatak otpjevavši Uskršnju pjesmu. Odmah su dobili novi zadatak - krenuti na put k Europskoj uniji. 

 

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
04:59 25.04.2011.

mama slavica je rođena za cajkicu ..prava cajkaška bomba

SV
svraka
23:10 24.04.2011.

kako bi ja to drpao ,uh ,bas izgleda kao radodajka!!!

BO
Booyaka620
23:25 24.04.2011.

Prva dojka Balkana.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije