Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija

Mama je napisala kuharicu jer nisam znala ispeći ni jaje na oko

suzy (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/13
14.12.2011.
u 16:33

– Volim kuhati, Tarik bi htio kuhati, ali ne stigne od obveza, no pomogne mi oko nabave namirnica, zajedno idemo na plac – kaže Lejla. Leonarda se pohvalila da njezin suprug Zvone zna pripremiti dvije vrste tjestenine

Na promociji kuharice Suzy Josipović “Mama zna!” u zagrebačkom restoranu Fellini brojni njezini prijatelji uživali su u jelima i piću koje su zajedno pripremili. Suzyna najstarija kći Sarah našalila se da je mama napisala kuharicu jer joj kći nije znala ni jaje na oko ispeći. Na promociji su bile i prijateljice 47-godišnje modne agentice Leonarda Boban i Lejla Filipović čije je recepte uvrstila u svoju kuharicu 500 slanih jela.

– Volim kuhati, Tarik bi htio kuhati, ali ne stigne od obveza, no pomogne mi oko nabave namirnica, zajedno idemo na plac – kaže Lejla. Leonarda se pohvalila da njezin suprug Zvone zna pripremiti dvije vrste tjestenine, a ona sama najviše voli spremati ćušpajze zbog kojih je nedavno i otvorila restoran u središtu Zagreba. Trudna Iva Balaban, koja curicu očekuje početkom siječnja, kaže da je kao tipična trudnica luda za kiselim krastavcima.

– Dan nakon promocije cijeli dan prijateljice me zovu i hvale kuharicu čije recepte odmah isprobavaju. Mislim da je ona najidealniji božićni dar – rekla je Suzy.

Komentara 3

MA
maraton
20:13 14.12.2011.

Ma šta bi HRVATSKA bez Tarika i Lejle?

GR
gromCH
21:39 14.12.2011.

svi stave na naslovnicu nesto od voca ili povrca a ona fotku......................heheeh

TM
trade_mark
15:20 16.12.2011.

suzy josipović. i k tome sa ipsolonom. dakle, baba ima kojih 50 godina, što znači da je rođena u komunizmu. vjerojatno u nekoj pripizdini. zaključujem da joj je mater dala ime suzana. ali ova je bila žilava i dopuzala do zagrebapa odlučila srezat sve svoje veze sa seljačkim korjenima i postala suzipsilon. kako bi još pojačala taj svoj svjetski, metro-status, svojoj je kćeri dala ime sarah. nedaj bože da mala bude gordana ili iva. ne, ona je sarah. unuka će biti shoshannah ili nešto u tom rezonu, jer sve manje od toga bi bila seljačija. a one to, prosim, nisu. BLJUUUUUUUUUVVV!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije