Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokiralo je

Mama je htjela da operiram nos kad sam imala 9 godina

khloe kardashian
Foto: Instagram
1/5
30.12.2013.
u 09:38

Khloe Kardashian kaže da je prihvatila svoje lice, no čini se da je njenoj majci trebalo više vremena da shvati kako joj operacije nisu nužne

Iza Khloe Kardashian teška je godina nakon što je podnijela zahtjev za razvod braka od košarkaša Lamara Odoma koji se bori s ovisnošću.

Sa stresom se nosila vježbajući te je sada mršavija 15-ak kilograma u odnosu na prošlu godinu, a kaže kako je prihvatila sebe kakva jest, čak i kada se drugi ne slažu s tim.

– Znam da nije mislila ništa loše, no kad sam imala 9 godina, mama je prijateljici rekla kako bi mi trebalo operirati nos. Bila sam u šoku. Nisam tada ni pomislila na to. Prihvatila sam svoje lice, no neki su mi vizažisti također savjetovali da operiram nos. Presretna sam što nisam nikad pristala na to – kaže 29-godišnja Kardashianka, koja se ipak ne protivi plastičnim operacijama.

– Ponosna sam jer sam smršavjela kada sam to htjela i nisam se nikad podvrgnula operacijama. Nisam protiv njih. Jednog ću se dana vjerojatno odlučiti na to, no pod svojim uvjetima – dodaje Khloe.

>>Ne treba nove glasine: Razvod mi slama srce i muči dušu

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
12:26 30.12.2013.

meni najdraža Kardashianka, normalnija i prizemnija od svojih sestara....

AA
aapaap
21:15 30.12.2013.

a kakva ti je to mater onda O.o

DA
danho
08:15 31.12.2013.

Ja volim gledati Kardashianke i ne sramim se ttogaaa!!!! Super su mi, Khloe mi je totalno spičena i simpatična

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije