Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
severina:

'Malo sam ko Samson, snaga mi je nestala, otišla u noge'

'03.08.2013., Primosten - Severina Vuckovic napunila poznatu primostensku diskoteku Auroru do posljednjeg mjesta. Mnogi obozavatelji nisu uspjeli uci zbog prevelikog zanimanja za koncert poznate pjeva
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
12.09.2013.
u 12:32

A ona fora da žena mijenja frizuru kad nešto želi mijenjati u životu? Ja stalno mijenjam, tako da stalno nešto želim, kaže Severina

– Samo je došao i ošišao me, ja nemam nikakvih ingerencija, ja sam jedna žena bez autoriteta, sad ćemo vidjeti kako funkcionira na bini, malo sam ko Samson, snage mi je malo nestalo, ali otišla je u noge. A ona fora da žena mijenja frizuru kad nešto želi mijenjati u životu? Ja stalno mijenjam, tako da stalno nešto želim. Što sad trenutačno? Najviše želim objaviti novu pjesmu – otkrila je Severina u intervjuu za RTL televiziju te dodala da je njezina kosa u vlasništvu njezina frizera.

Severina, naime, trenutačno radi na snimanju nove pjesme koju je napisao Andrej Babić. Seve kaže da nova pjesma ima pravi eurovizijski štih, a ona će se naći na albumu koji počinje snimati krajem ove godine.

Ljeto je, kaže, super provela.

– Super je bilo, odmarali smo se, bili smo u Dubrovniku, nisam bila u Dubrovniku dugo onako baš u komadu. Sad je bilo nekako sasvim drugačije, mirnije, onda sam bila u Splitu, imali smo te koncerte, po danu na ljuljama i na moru... – kaže Severina.

>> Postoji li išta u čemu Severina izgleda loše?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije