Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htc cap

Malina Grahek zasjala na pisti prvi put nakon poroda

elfs (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/13
01.04.2011.
u 11:55

Dok je mama nosila reviju namijenjenu djevojkama za maturalnu večer, sinčić, koji će u lipnju navršiti godinu dana, bio je kod kuće s tatom Josipom Šelendićem

Točno deset mjeseci otkako je rodila svoje prvo dijete, sina Luku, manekenka Malina Grahek Šelendić vratila se na modnu pistu. Prvog dana HTC Cro a Portera nosila je reviju ELFS-a i u kratkim suknjicama pokazala odličnu liniju.

Dok je mama nosila reviju namijenjenu djevojkama za maturalnu večer, sinčić, koji će u lipnju navršiti godinu dana, bio je kod kuće s tatom Josipom Šelendićem.

Uz lijepu Malinu, u novoj kolekciji modnog dvojca prošetale su Maja Cvjetković, djevojka Davora Šukera, i Iva Šarić, djevojka nogometaša Jerke Leke.

Prvu večer HTC CAP-a zatvorila je pjevačica Jelena Rozga, nova muza ELFS-a, koja je zasjala u ulozi kraljice maturalne večeri.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
12:48 01.04.2011.

A ova druga je valjda Banana Grašak...ili...

OB
-obrisani-
12:51 01.04.2011.

heheehehehe ko da nikad ni nebi bila rodila, nase obicno izgledaju polsije poroda kao da su trudne heheheheehehe

OB
-obrisani-
13:08 01.04.2011.

heheheehehe ona je \"laka konjica\" za razliku od drugih nasih, koje spadaju u \"tesko konjicu\" hehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije