Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hvala ti, tata'

Tata Ruben sinu prije utakmice dao poseban poklon, a Blanka Vlašić ga pohvalila na društvenim mrežama

Blanka Vlašić
Foto: Instagram screenshot
1/11
10.12.2022.
u 17:00

Naša proslavljena atletičarka i belgijski sportski novinar osmine finala gledali su zajedno, a Ruben van Gucht je snimio Blankinu reakciju na pobjedu. Prije utakmice protiv Brazila, Blanka je otkrila da je Ruben sinu kupio jedan poseban poklon.

Naša proslavljena sportašica Blanka Vlašić (39) već je viđena kako slavi pobjedu Hrvatske, a ovoga puta otkrila je i kako je njezin suprug, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht (35) nju iznenadio posebnim darom za njihovog sina Monda.

Naime, Ruben je neko vrijeme proveo u Kataru gdje je izvještavao o prvenstvu za belgijsku televiziju, a nakon što su oni ispali vratio se kući. Bračni par osmine finala gledao je zajedno, a Ruben je snimio Blankinu reakciju na pobjedu. Prije utakmice protiv Brazila, Blanka je otkrila da je Ruben sinu kupio jedan poseban poklon sinu.

- Hvala na poklonu, tata - napisala je Blanka na fotografiji na kojoj se nalazi bodi za bebe na kojem se nalazi kockasti uzorak po kojem je Hrvatska poznata.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, par je 8. studenog dobio sinčića Monda, koji je na svijet stigao točno na Blankin 39. rođendan. Bivša atletičarka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu i zasad jedinu fotografiju sinčića.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. Dodajmo da je Blanka je u svibnju ove godine mnoge iznenadila kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka tada.

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

Ključne riječi

Komentara 1

MT
mačak tom
08:26 11.12.2022.

Pozdrav Bkanki i njezinoj obitelji. Lijepo vas je vidjeti i čuti. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije