Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodijeljene MTV VMA's

Malena Blue Ivy oduševila okupljene, poručila mami Beyonce: 'Yeah Mommy!'

mtv vma
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/18
25.08.2014.
u 07:35

Dodijeljene su MTV-jeve nagrade za najbolje videouratke ove godine. Videom godine proglašen je onaj za singl 'Wrecking Ball' Miley Cyrus...

Dodijeljene su MTV-jeve nagrade za najbolje videouratke ove godine. Videom godine proglašen je onaj za singl ''Wrecking Ball'' Miley Cyrus. No, show je ponovno ukrala i spasila Beyonce. Uz nastupe Jessie J, Taylor Swift i Nicki Minaj, najzapaženiji je bio njezin nastup sa singlom ''Drunk in Love''. Tijekom izvedbe nekoliko pjesama bodrili su je suprug Jay Z i malena Blue Ivy.

Tijekom majčina nastupa, slatka djevojčica plesala je u očevom krilu, a potom su zajedno uručili Beyonce nagradu ''Michael Jackson Vanguard Award''. Tijekom uručivanja nagrade, malena Blue Ivy mami je poručila ''Yeah mommy'', i oduševila sve okupljene. Na dodjeli su nagrađeni i Katy Perry, Ed Sheeran, Lorde, Sia, Eminem i Arcade Fire. Najviše nagrada pokupila je spomenuta mamica – slavna Beyonce.

>>Voštana figura Beyonce Knowles u Regents parku postala atrakcija

Komentara 2

QU
queta
11:09 25.08.2014.

gadljiva je ova upotreba dječice za promociju... i trebala bi biti kažnjiva

IV
Ivananana
19:19 25.08.2014.

zašto bi me trebalo bit briga za osobu koja je svojem djetetu dala ime Plavi Bršljan zato što je vidjela bršljan koji je netko zalio plavom bojom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije